Ga op vakantie naar het warme Marokko

Gesust door het geluid van de golven of betoverd door het tumult van de medina's, een familievakantie in Marokko is een avontuur voor groot en klein.

Onze 2 Resorts om de charmes van Marokko te ontdekken met uw familie:

Te ontdekken in Marokko:

Op ontdekkingstocht van een nieuwe cultuur

Wandelingen over de bazaar of op ontdekkingstocht door de woestijn om de cultuur van de Bedoeïenen te leren kennen: uw familievakantie naar Marokko staat in het teken van delen en samen beleven. Samen ontmoet u een volk dat ontspanning, geschiedenis en een nomadische leefstijl combineert. Vanaf de resorts Club Med Agadir en Marrakech ontdekt u de medina van Essaouira met een mix van Europese en Arabisch-islamitische architectuur. Deze wijk staat ook vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Of bezoek de kasba van Taourirt; een oud, Berbers kasteel.

NOG MEER ONTDEKKINGEN IN MAROKKO

Uw familievakantie naar Marokko staat in het teken van magische momenten

Uw familievakantie naar Marokko is hét moment om te genieten samen met uw kinderen. Ontspan aan het water en geniet van de rustige stranden waar ook toezicht aanwezig is. Waterparken en watersporten mogen niet ontbreken op het programma met Oasiria: een park met 9 miljoen vierkante meter aan water en 20 attracties. Meer richting het oosten kunt u met de hele familie op excursie naar Merzouga, een dorpje in de Sahara dat bekend staat om de hoogste duinen van Marokko. Om even te lachen tijdens uw vakantie bezoekt u het Festival Marrakech du rire, geleid door Jamel Debbouze.

KINDERCLUBS VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Ook interessant voor u...