Onze selectie zomervakantie-ideeën voor met het gezin!

Als u kinderen heeft, is het niet altijd gemakkelijk om te weten wat u moet doen tijdens de zomervakantie of om de bestemming te vinden die iedereen zal bevallen. Hier zijn enkele ideeën voor een zomervakantie waarmee u zowel kunt rusten als vollop genieten van de activiteiten.

ONZE SELECTIE VAN VAKANTIE-IDEEËN IN HET MIDDELLANDSE ZEEGEBIED EN DE CÔTE D'AZUR

Niet te ver van huis op familievakantie gaan? Met een ongelooflijke waaier aan landschappen biedt Frankrijk een breed scala aan activiteiten. Als u van het strand houdt, ga dan naar de Côte d'Azur. Als u aan de kant van Cannes blijft, kunt u genieten van wandelingen of, als uw kinderen ouder zijn, canyoning in het prachtige landschap van de Verdon-kloof.

Geeft u de voorkeur aan de bergen? Wintersportplaatsen in de Alpen openen hun deuren in de zomer om uw kinderen avontuurlijke ideeën te geven. U kunt de marmotten en steenbokken ontmoeten tijdens een rit of de spanning opzoeken tijdens een kajak- of raftsessie.

Een ander idee voor de zomervakanties: Spanje is een zeer aantrekkelijk land voor gezinnen. Hier kan ontspanning en zwemmen op de stranden van Marbella worden gecombineerd met culturele bezoeken aan steden die zo pittoresk zijn als Sevilla, Granada of Cadiz. Of ga voor een zonnige all-inclusive familievakantie naar Griekenland, Italië of Turkije.

Aan de andere kant van de Straat van Gibraltar is Marokko ook een prachtige bestemming om te ontdekken. Tussen de stranden van Yasmina, kameeltochten aan de rand van de woestijn en het bruisende Jemaa el-Fna-plein in Marrakech, geeft u uw kinderen prachtige momenten van verwondering.

Geniet van uw zomervakantie aan de Côte d'Azur of de Middellandse Zee bij onze Resorts!

Yasmina
Yasmina
Gerenoveerde ruimtes

Yasmina

Marokko

DE ZOMER IN HET PARADIJS

Wilt u uw gezin een droomvakantie bezorgen? De overzeese gebieden verwelkomen u met open armen. Het Caribisch gebied is ideaal voor een zomervakantie rijk aan avontuur, met bestemmingen die populair zijn vanwege hun stalende zon en brede aanbod aan activiteiten. Naast de stranden, waar u heerlijk kunt uitrusten terwijl uw kinderen de schoonheid van de zeebodem tijdens een snorkelsessie ontdekken, biedt het binnenland duizend-en-één mogelijkheden voor wandelingen en bezoeken.

Laat uw kinderen in Martinique ontdekkingsreizigers spelen in de tuin van Balata, wandel te paard door het bos of bewonder de springende dolfijnen, die het hele jaar te zien zijn. Ontdek in Guadeloupe boomklimsessies in het regenwoud van Basse-Terre en bezoek een cacaoplantage.

Aan de andere kant van de planeet, in het hart van de Indische Oceaan, is het Indonesische eiland Bali ook een prachtige gezinsvakantiebestemming. Hier maken de kruidenplantages plaats voor prachtige tempels, groene rijstterrassen, jungles vol met apen, duizenden exotische vogels en niet te vergeten kilometers strand.

Zomer op Bali: het klimaat

De zomerperiode is ideaal voor het verkennen van Bali, omdat het eiland op dit moment geen moessons kent. U zult dus de vakantie droog doorbrengen.

Van Bali tot het Caribisch gebied, geniet van uw vakantie bij onze Resorts!

DE VEROVERING VAN AMERIKA

Het Amerikaanse continent verbergt ook prachtige bestemmingen, tot grote vreugde van gezinnen. Florida combineert prachtige stranden, exotische steden en prachtige natuurlijke ruimtes en zal iedereen tevreden stellen, of u nu uw vakantie doorbrengt met jonge kinderen of tieners. U kunt paparazzi spelen op het strand, een tochtje maken met een luchtboot op zoek naar de alligators van de Everglades of uw ogen openen op gekke pretparken. Florida, vooral rond Orlando, is de thuisbasis van parken die groot en klein dromen. Neem deel aan de sets van uw favoriete films bij Universal Studios Florida of krijg veel spanning op Aquatica-dia's!

Een ander land in Noord-Amerika, Mexico, dompelt u onder in een totaal andere sfeer. Richting Yucatán geniet u van absoluut idyllische stranden en vooral adembenemende historische locaties waar de kleine ontdekkingsreizigers zichzelf in de schoenen van Indiana Jones kunnen plaatsen. Onder de onvergetelijke ervaringen die op u wachten, mag u de schildpadduik op Akumal Beach niet missen, zwemmen in de mysterieuze cenotes en de fantastische uitzichten van Chichen Itza bezoeken.

Heeft u veel ideeën voor de zomervakantie? Op het strand of in de bergen, ongeacht de bestemming die u kiest, zult u zeker een zomervakantie doorbrengen die rijk is aan activiteiten met uw kinderen. Dus reserveer uw vakantie!

Geniet van uw vakantie in Canada of Mexico!

Cancún
Cancún
Met Exclusive Zone

Cancún

Mexico

ook interessant