Watersporten en -activiteiten

Watersport bij Club Med

Duik in onze activiteiten!

Zeilen met een catamaran in Turkije, waterskiën in Mauritius, funboarden in Bali, duiken in de Malediven… Overal ter wereld kunt u nieuwe watersporten ontdekken.

WATERSKIËN

Een klassieker onder de glijsporten

Stel het u eens voor: een adembenemende zonsopgang aan het ponton in Les Boucaniers. U slalomt over het water en laat alle aardse beslommeringen varen, terwijl de zeelucht voor een aangename verkoeling op uw huid zorgt. Dat is de essentie van waterskiën en zijn jongere broertje wakeboarden (of skateboarden op het water). Het duurt niet lang of u hebt de smaak én de techniek te pakken!
• Vanaf 11 jaar (Cancun : Vanaf 18 jaar)
• Voor beginners of gevorderden
• Groepslessen of individuele begeleiding*

GREGOLIMANO: HET CLUBDORP BIJ UITSTEK VOOR WATERSKIËN

ZEILEN

Een van de meest prestigieuze watersporten

Wat denkt u ervan om met een zeilboot door wind en water te klieven, de zeilen hoog gehesen? Bij Club Med staat deze sport – een van de oudste en meest mythische watersporten – op het hoogste schavot. In een eenmanszeilboot of aan boord van een imposante trimaran, alleen of met bemanning... Club Med laat alle opties open voor een geslaagde zeilvakantie. U moet alleen nog kiezen tussen de verkwikkende bries op de Atlantische Oceaan of de heerlijk warme baaien in de Indische Oceaan.
• Vanaf 11 jaar
• Voor beginners of gevorderden
• Groepslessen of vrije beoefening volgens uw niveau en naargelang het seizoen
• Lessen à la carte*

LA PALMYRE ATLANTIQUE: HET CLUBDORP BIJ UITSTEK VOOR ZEILLIEFHEBBERS

DIEPZEEDUIKEN*

Ontdek de wondere wereld onder water!

Rondneuzen in eeuwenoude scheepswrakken, op verkenning gaan in wonderlijke onderwatercanyons, zwemmen tussen de schildpadden en maanvissen ... Hijs u in een duikerspak en er gaat een heel nieuwe wereld voor u open! Club Med biedt u de mogelijkheid om te duiken, welk niveau u ook hebt. U wordt begeleid door onze experten die zijn aangesloten bij de Professional Association of Diving Instructors, de grootste internationale duiktrainingsorganisatie voor recreatieve duikers. U hoeft uiteraard uw eigen materiaal niet mee te brengen: alles is voorhanden.
• Vanaf 8 jaar
• Voor beginners of gevorderden
• Groepslessen* of op eigen houtje (voor de meest ervaren duikers*)
*activiteiten met toeslag

COLUMBUS ISLE: HET CLUBDORP BIJ UITSTEK VOOR DUIKERS

Onze beste Clubdorpen voor deze activiteiten

vanaf € 1 666 in plaats van € 1 960 per persoon*
Vlucht inclusief

Columbus Isle

Bahama's