Cefalù
Italië

Voor ons Resorts op Sicilië vragen wij iedereen ouder dan 12 jaar om:

 • Een bewijs van een volledige vaccinatie tegen Covid-19(1)
 • of het resultaat van een negatieve PCR- of antigeen Covid-19-test, gedaan binnen 72 uur voor uw aankomst(2)
 • of het resultaat van een positieve PCR-test die het herstel van COVID-19 bevestigt, met een datum langer dan 11 dagen en minder dan 6 maanden.

Mocht u niet aan deze vereisten voldoen, dan wordt de toegang tot ons Resort geweigerd als mede aan de betrokkene:

 • de begeleidende voogd als de persoon minderjarig is
 • de begeleidende minderjarigen indien de betrokkene meerderjarig is

(1) 1 of 2 inentingen, afhankelijk van het aantal doses dat voor het vaccin vereist is.
(2) Geldige antigeentests zijn tests die SARS-CoV-2-eiwit N detecteren.

Reizen naar Sicilië
U kunt naar Italië reizen met uw coronabewijs (Digitale Corona Certificaat - DCC) als: U bij aankomst een Digital Passenger Locator Form kunt laten zien, en; U 14 dagen of langer geleden volledig bent gevaccineerd, of; Uw negatieve PCR-test of antigeentest niet ouder is dan 48 uur, of; Uw herstelbewijs niet ouder is dan 6 maanden. U hoeft dan niet in quarantaine. Kinderen jonger dan 6 jaar hoeven niet getest te worden. Update Sicilië: bij aankomst op Siciliaanse luchthavens wordt een PCR-test van -48 uur gevraagd aan alle passagiers van 6 jaar en ouder die aankomen uit Spanje, Portugal, Malta, Frankrijk, Griekenland, Nederland of die in de afgelopen 14 dagen in een van deze landen, ook al hebben ze de groene pas en zijn ze volledig ingeënt.

UPDATE: per vrijdag 6 augustus zal door de Italiaanse autoriteiten een groene pas (= sanitaire pas) vereist zijn om toegang te krijgen tot verschillende plaatsen in Italië (zoals overdekte restaurants, musea, bioscopen, theaters, sportscholen, zwembaden,...). Aangezien het om veel plaatsen in onze Resorts gaat, zal het worden toegepast om Cefalù en Kamarina binnen te komen. Deze groene pas is vereist voor alle GM vanaf 12 jaar en ze moeten een van de volgende documenten tonen:

 • Europese Sanitairpas
 • Italiaanse groene pas
 • Vaccinatiebewijs: alleen de dosis is voldoende (het vaccin moet door de EU worden erkend)
 • PCR- of antigeen-negatieve test gedaan in minder dan 48 uur
 • Bewijs van Covid-19 herstel van meer dan 11 dagen en minder dan 6 maanden

Deze pas wordt alleen gevraagd bij aankomst en niet elke keer dat u terugkomt in het Resort. Maar als u wil deelnemen aan een excursie of een plaats wil bezoeken die deze pas vereist ​​(bijvoorbeeld musea), heeft u daarvoor een geldige pas nodig.

Houd er rekening mee dat dit niets verandert aan de regels en beperkingen om het land binnen te komen, het is alleen voor toegang tot onze Italiaanse resorts.

Maatregelen op Sicilië
Kijk voor een actueel en volledig overzicht van maatregelen op Sicilië en per gemeente op de officiële website van de Italiaanse regering.

Terugkomst naar België

 • U dient het Passenger Locator Form in te vullen
 • Passagiers ouder dan 11 jaar die geen hoofdverblijfplaats in België hebben, moeten ook beschikken over een negatieve Covid-19-test die binnen 48 uur na aankomst is behaald, of een Covid-19-certificaat dat bevestigt dat de passagier volledig is ingeënt of hersteld.

Dit verzoek is een aanvulling op en vervangt niet de douaneformaliteiten van het land van bestemming als u naar het buitenland reist en de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappijen. Deze kunnen soms restrictiever zijn, wij adviseren u hier kennis van te nemen. Bijvoorbeeld via https://www.traveldoc.aero/, op de website van reopen Europa of via de site Diplomatie België>. Ook kunt u contact met ons opnemen via 070 666 334 of een kijkje nemen op onze Coronavirus FAQ

Tripadvisor: 4.5

La Dolce Vita in een adembenemende omgeving

In het noorden van Sicilië, hoog op de rotsen, dankt het Club Med Exclusive Collection Cefalù Resort haar naam aan het kleine naburige vissersdorp. Bewonder vanuit het overloopzwembad de Rocca, een rots van 244 meter die oprijst uit de donkere Tyrrheense Zee. Dwaal rond in de nissen van het amfitheater en probeer paddleboard bij zonsondergang. Maak kennis met alle all-inclusive activiteiten zoals Vibhava Yoga of zeilen. Geniet in de winter van wandelen in het hart van het Siciliaanse platteland.

Cefalù in één oogopslag

Kamers: 311
Kamertypes: Superior / Deluxe / Suites
Restaurants: 3
Bars: 3
Zwembaden: 2
WiFi: ja

Cefalù Highlights

§ All-inclusive watersportparadijs met een grote variatie aan sporten
§ Adembenemende uitzichten over de baai en luxe accommodaties
§ Verrukkelijke keuken, menu geïnspireerd door een beroemde chef-kok met een Michelin-ster

Beleef La Dolce Vita op z’n Siciliaans in Cefalù

Uw eigen ‘Villetta’ bovenop de rotsen staat klaar voor u in de Club Med van Cefalù!

In de Exclusive Collection lijn selecteert Club Med voor u de meest exclusieve belevenissen, services en producten dankzij haar jarenlange ervaring in high-end vakanties. Ervaar luxe op een nieuwe manier. Luxe met een vleugje Club Med Spirit, waar gezelligheid en exclusiviteit hand in hand gaan. Een nieuwe high-end ervaring met het gezin, met uw partner of met vrienden.

§ VAKANTIEHERINNERINGEN VAN ONZE KLANTEN OP INSTAGRAM #ClubMed

belgianwino
indi_casa
dave_buddy89

GEPERSONALISEERDE EXCURSIES

Beleef meer tijdens uw vakantie

Rijd met uw Fiat 500 en kies uit een selectie van routes. Onze hotelservice is er om u te helpen uw excursie te personaliseren, of u nu een avond in een barokopera in de open lucht wilt doorbrengen of een tafel wilt reserveren in een van de must-see adressen van de regio.

DE ALL-INCLUSIVE WANDELINGEN IN DE MADONNIES

Dichter bij de natuur

Ontdek alle schatten van het Madonies Park en geniet van 2 tot 3 wandelingen per dag voor alle niveaus tijdens uw vakantie. Onze lokale gidsen nodigen u uit om deze 40.000 hectare grote UNESCO-werelderfgoedlocatie te bezoeken. Aanschouw de wilde vogels en de botanische plantensoorten, geniet van de natuur, de wellness en ontdek de lokale verrassingen door de thematische wandelingen.

Praktische informatie

 • Localita Santa Lucia
 • Cefalù
 • 90 015
 • Sicilië-Palermo ITALIË

Dichstbijzijnde aankomst punt:

Transfer van aar luchthaven Palermo

1h30 minuten

Transfer van aar luchthaven Catane

2h

Selecteer een datum en uw vakantiewensen

1.Voeg uw vervoer toe

Onze vervoerservices
Boek uw vlucht bij Club Med en geniet van een zorgeloze reis. Transfer van en naar de luchthaven is dan inbegrepen.
Eén plek voor zowel uw vluchten als transfersVeilige ontvangst van ons team bij uw aankomstAan te passen naar uw reisplanning tijdens uw verblijf
*wettelijke vermeldingen

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatie per volwassene, gebaseerd op een tweepersoonsverblijf. Type kamer is gebaseerd op beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatste update: 24 uur geleden

2.Kies uw aankomst- en vertrekdata:

3.Selecteer het aantal reizigers om uw persoonlijke reissom te bekijken

Dit zal u ook leuk vinden

*Met toeslag