FrankrijkTignes

Tignes

Tignes

Frankrijk

Tripadvisor: 4.5

Ontspannen tussen meren en gletsjers

Bergen zover het oog reikt, een indrukwekkende gletsjer, een meer op 2100 m hoogte... De bergen in Tignes zijn van unieke schoonheid en bieden een breed scala aan activiteiten. Het gloednieuwe Club Med Resort Tignes heeft een actieve, gezinsgerichte en feestelijke sfeer. Met de vier terrassen op het zuiden en een buitenzwembad, is het Resort perfect om van de natuur en buitenactiviteiten te genieten. De Exclusive Collection Zone biedt exclusieve services en een unieke ervaring, en is de perfecte mix van luxe en ongedwongenheid.

Een zorgeloze vakantie begint bij Club Med

PRIJSGARANTIE Het leven werd duurder, maar dankzij onze premium all-in formule ligt het volledige budget van uw verblijf vast zodra u reserveert.
FLEXIBEL BETALEN U kunt kosteloos in termijnen betalen en met het betaalmiddel van uw keuze.
ORGANISATIE VAN UW VERVOER Vluchten boeken, transfers organiseren, oplossing bij vertraging of vluchtwijziging? Wordt geregeld!ÉCRAN TOTAL-REISVERZEKERING Bijkomende garanties vóór en tijdens uw vakantie.

Praktische informatie

  • 300 AVENUE DE LA GRANDE MOTTE
  • TIGNES
  • 73320
  • Savoie- Tignes Frankrijk

Dichtstbijzijnde aankomstpunt:

Transfer van en naar het station van Bourg St Maurice

45 minuten per transfer

Transfer van en naar de luchthaven van Chambéry-Voglans

2u

Transfer van en naar de luchthaven van Genève-Cointrin

3u

Transfer van en naar de luchthaven van Grenoble-St Geoirs

3u

Transfer van en naar de luchthaven van Lyon St Exupéry

3u

Lyon Part-Dieu treinstation

3u15 minuten per transfer

Duurzaamheid maakt deel uit van de reis
Meer lezen
Energiebeheer
Isolatie, warmtepompen, semiautomatische gebouwenregeling, zonnepanelen, een innovatief warmteterugwinningssysteem voor de douches... ons Resort is ontworpen om energieverbruik te beperken.
Green Globe-gecertificeerd
In juni 2023 heeft ons Resort voor het eerst de Green Globe-certificering ontvangen, waarmee een verantwoorde bedrijfsvoering wordt gegarandeerd op gebieden als afvalbeheer, energie- en waterverbruik, verantwoord inkopen, beperking van vervuiling en behoud van biodiversiteit.

Selecteer een datum en uw vakantiewensen

1. Voeg vervoer toe

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatie per volwassene, gebaseerd op een tweepersoonsverblijf. Type kamer is gebaseerd op beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatste update: 24 uur geleden

2. Kies uw aankomst- en vertrekdata:

3. Selecteer het aantal reizigers om uw persoonlijke reissom te bekijken

Dit vindt u vast ook interessant

*Met toeslag