Ons Resort voor uw all-inclusive vakantie op de Seychellen:

Op naar het paradijs op aarde tijdens uw all-inclusive vakantie op de Seychellen

Weelderige natuur, folklore, tradities en watersport: uw vakantie op de Seychellen werd geleid door het ritme van de zon en de oceaan, met op de achtergrond het gezang van tropische vogels...

Te ontdekken op de Seychellen:

All-inclusive vakantie Seychellen: van tropische wouden tot koraalriffen

De eilanden van de Seychellen zijn stuk voor stuk pareltjes in de Indische Oceaan. De ongerepte natuur verwelkomt u met open armen. Tijdens uw all-in vakantie in de Seychellen gaat u naar de Vallée de Mai, een bos dat lijkt op de bossen die onze planeet miljoenen jaren geleden overheerst hebben. Na een tocht door het Morne Seychellois National Park, gaat u richting de oceaan om het Sainte-Anne Marine National Park en de veelkleurige koralen te ontdekken.

ONTDEK HET PRIVÉ-EILAND VAN CLUB MED SEYCHELLES

De Creoolse geschiedenis op het ritme van de natuur

Ontdek tijdens uwall-inclusive vakantie op de Seychellen de Creoolse cultuur, die zo nauw verbonden is met de natuur. Op het eiland Mahé kunt u Victoria bezoeken, de hoofdstad van het land. Daar is ook de beroemde vismarkt, waar de hele oceaan lijkt te zijn samengekomen. Dit is zeker een must-see en tevens ideaal om lekkers in te slaan met het oog op de lunch. Om de smaak van fruit en de geur van kruiden te proeven, neemt u de richting van de King's Garden. Dit oude pand, daterend uit het koloniale tijdperk, is omgeven door een ware tuin van wonderen, gemaakt van suikerriet, vanilleplanten, guaves, mango's... Wat u ook zal verwonderen, zijn de kleuren op de gevel van Arul Mihu Navasakthi Vinayagar. De enige hindoetempel in de archipel bewijst dat hoewel de inwoners van de Seychellen trots zijn op hun eigen cultuur, ze andere culturen ook met open armen verwelkomen.

ONTDEK DE FAMILIE-ACTIVITEITEN OP DE SEYCHELLEN

Een all-inclusive vakantie op de Seychellen, een droom op ieder eiland

Een all-inclusive vakantie op de Seychellen is pas compleet met een boottocht, ofwel met zeilen ofwel met roeiriemen! Elk eiland geeft zin om op reis te gaan. Praslin is beroemd voor de kokosnoten en het turkooisblauwe water. Trek vervolgens richting La Digue, een authentiek en bijzonder eiland van slechts enkele kilometers met ossenwagens en reuzeschildpadden… Zet vervolgens koers naar de oceaan om het Ile aux Oiseaux en de zeezwaluwen te bewonderen.

EN IN HET RESORT, PROFITEER VAN ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

Weerbericht in Seychellen

Gemiddelde weersvoorspellingen in Seychellen

Zomerseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

Mei

25°C

31°C

8u

190mm

Juni

24°C

29°C

8u

140mm

Juli

23°C

28°C

7u

110mm

Augustus

23°C

29°C

8u

120mm

September

24°C

27°C

8u

130mm

Oktober

24°C

28°C

7u

160mm

Winterseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

November

23°C

30°C

7u

170mm

December

23°C

30°C

6u

270mm

Januari

23°C

30°C

5u

3mm

Februari

25°C

31°C

6u

3mm

Maart

25°C

31°C

7u

290mm

April

24°C

32°C

8u

250mm

Ook interessant voor u...