Frankrijk

Uw vakantie doorbrengen in Frankrijk? Ja! Frankrijk heeft tal van buitengewone landschappen te bieden, en velen beamen dat het helemaal niet nodig is om naar de andere kant van de wereld te trekken om te herbronnen en natuurlijke schatten te ontdekken! Voor uw verblijf in Frankrijk stelt Club Med u tal van bestemmingen voor: de Middellandse Zee, de Atlantische kust of de Vogezen. Kiezen wordt nog het moeilijkste! Voor een opmerkelijke vakantie in Frankrijk stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor in verschillende Dorpen die echt allemaal gelegen zijn in vredige oorden. In elk Resort worden activiteiten voor de kinderen en de ouders aangeboden. Ook comfort en smaakgenot zullen op het programma staan tijdens uw verblijf. Ontzeg u dit niet langer, beleef de Club Med-ervaring.

Zie meer

Griekenland

Zin in een reis naar Griekenland of naar de Griekse eilanden? Voor uw vakantie in Griekenland stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor om een unieke ervaring te beleven in het Resort Gregolimano, gelegen op het eiland Evia aan het azuurblauwe water van de Egeïsche Zee. Met Club Med kunt u uw vakantie in Griekenland doorbrengen in een eigentijdse designomgeving, met logies in Deluxe bungalows. U kunt uw dagen vullen met tal van activiteiten: waterski, wakeboard, tennis en zelfs vliegende trapeze en circusactiviteiten. Allemaal activiteiten waarvan u onbeperkt kunt genieten tijdens de hele duur van uw verblijf.

Zie meer

Spanje

Club Med keert terug naar Spanje met het nieuwe luxe all-inclusive Resort Magna Marbella. Het Spaanse Resort ligt op 2 uur vliegen van de grote Europese luchthavens en 45 minuten rijden van de luchthaven van Málaga. Geniet van de pracht van Andalusië tijdens een luxe all-inclusive vakantie bij Club Med in Spanje. Een magische plek met culturele rijkdom en smakelijke lokale gerechten, beschermd door de Sierra Blanca-bergen. Dit is de ideale bestemming voor een all-inclusive gezinsvakantie.

Zie meer

Italië

Waarom geen reis naar Italië organiseren voor uw volgende vakantie! Italië, ideaal gelegen op enkele uren weg, is een land vol charme waar de gastronomie alle smaakpapillen in vervoering brengt! Voor uw verblijf in Italië stelt Club Med u voor om een van zijn Italiaanse Resort te ontdekken, in Sicilië of in Calabrië. Met hun verfijnde en eigentijdse design bieden de Club Med-Resorts u al het comfort dat u verwacht tijdens een luxevakantie, terwijl u tegelijkertijd kunt rekenen op de eenvoud van all-in verblijven! Jong en oud kunnen onbeperkt genieten van activiteiten op maat, om van uw vakantie in Italië een onvergetelijk gezinsmoment te maken.

Zie meer

Portugal

Zin in een reis naar Portugal? Club Med, dat is veel meer dan dat! Wij stellen u voor om een unieke ervaring te beleven in het Resort Da Balaia in het zuiden van Portugal. In een idyllisch kader op een roodbruine rotsklif, hoog boven een goudgeel zandstrand, kunt u genieten van onze all-in luxeverblijven om van uw vakantie in Portugal een weergaloos moment van ontspanning en welzijn te maken! Onze verblijven zijn speciaal ontworpen om u een optimaal comfort te bieden, en u kunt onbeperkt genieten van tal van aangepaste activiteiten voor het hele gezin: golf, wellness, sportactiviteiten en verfijnde gastronomie - alles is voorzien om u te behandelen als een echte vip.

Zie meer
Da Balaia
Da Balaia
4 Drietanden

Sicilië

Zin in een reis naar Sicilië? Het eiland Sicilië, een autonome Italiaanse regio, heeft een weergaloze schoonheid en biedt een gevarieerde mix van zee, bergen en vulkanen. Sicilië heeft zijn eigen identiteit ontwikkeld en heeft een rijk cultureel patrimonium, met archeologische sites en Romaanse kunsten. Voor uw verblijf op Sicilië stelt Club Med u voor om het Dorp Kamarina te ontdekken. Dit Resort bestaat uit typische bungalows en een elegant hotel waar u uw vakantie kunt doorbrengen met een perfect evenwicht tussen ontspanning, sportactiviteiten en culturele uitstapjes; De Club Med-ervaring beleven, dat is de eenvoud van all-in verblijven combineren met de standing van luxevakanties.

Zie meer

Turkije

Een reis naar Turkije is de ideale gelegenheid om een fascinerend cultureel patrimonium te ontdekken, te genieten van mooie fijne zandstranden en - in geval van vakantie onder vrienden of op uw eentje, ook om te feesten! Ontdek tijdens uw verblijf in Turkije de luxe Club Med Resorts in Palmiye, nabij Antalya, of in Bodrum, in het zuidwesten van Turkije, en geniet van infrastructuren van het topgamma en activiteiten voor het hele gezin. Zwembad, wellness, warm en turkooisblauw water en tal van activiteiten: alles is voorzien om van uw vakantie in Turkije een louter moment van ontspanning te maken! U wilt op uw eentje of met volwassenen naar Turkije gaan? Dan is Club Med Kemer de ideale plek voor uw feestvakantie! Club Med stelt u all-in luxeverblijven voor in al haar Resorts in Turkije.

Zie meer
Palmiye
Palmiye
4 Drietanden

Topvakantiebestemmingen - Waarheen in de winter - Waarheen in de zomer - Wat te doen in de winter - Wat te doen in de zomer - Skiën tijdens Kerstmis - Nieuwjaars skiën - Waar skiën - Last-minute all-inclusive skiën - Skigebieden in Europa - Vakantie-inspiratie Europa - Last-minute naar Europa - Wintervakantie in de Alpen - Kerst in de Alpen - Oud en Nieuw in de Alpen - Familieskigebied Alpen - Langlaufen in Alpe d'Huez - Langlaufen in Val Thorens - Kerst in Frankrijk - Voorjaarsvakantie in Frankrijk - Skivakantie in Frankrijk - Beste skigebieden in Frankrijk - Skiën in Frankrijk - Duiken in Frankrijk - Zomervakantie in Frankrijk - De stranden van La Palmyre - Fietsvakantie in La Palmyre - Last-minute naar Frankrijk - Vakantie in de Provence - Vakantie in Corsica - Skigebied in Italië - Kerst in Italië - Waarheen in Italië - Wat te doen in Italië - Familievakantie in Italië - Wanneer naar Sicilië - Excursies Sicilië - Familievakantie Sicilië - Kerstmis op Sicilië - Kerst in Zwitserland - Wanneer naar Zwitserland - Wat te doen in Zwitserland - Skigebied in Zwitserland - Wat te bezoeken in Zwitserland - Last-minute Zwitserland - Wanneer naar Griekenland - Bezoek Griekenland - Waarheen in Griekenland - Excursies in Turkije - Wanneer naar Turkije - Wat te doen in Turkije - Cultuur in Portugal - Portugal bezoeken - Zomervakantie in Portugal - Gastronomie in Portugal - Excursies in Portugal - Waarheen in Spanje - Spanje met de auto - Bezoek Spanje - Cultuur in Spanje

Familievakantie in Frankrijk - Familievakantie in Italië - Familievakantie in Sicilië - Familievakantie in Portugal - Familievakantie in Turkije - Familievakantie in Griekenland