Duizend-en-één ideeën om op avontuur te gaan met het hele gezin in Frankrijk

Het heldere water van de Middellandse Zee, de bergen van de Vogezen en de golven aan de Atlantische kust: Frankrijk heeft alles voor het hele gezin.

Waar op vakantie? Dit zijn onze Resorts voor een familievakantie in Frankrijk:

Filters

Te ontdekken in de buurt van onze Resorts in Frankrijk

Les de dorst naar ontdekking

Een familie-vakantie naar Frankrijk is altijd een goed idee.

  • Op een steenworp afstand van Resort Club Med La Palmyre Atlantique ontmoeten ontluikende ontdekkingsreizigers wilde dieren, nijlpaarden en ongeveer 100 andere diersoorten in de La Palmyre dierentuin.
  • 30 minuten van Resort Vittel Ermitage, vindt u snoep en chocolaatjes van Delisvosges en andere lokale specialiteiten.
  • En als uw gezin snel van start gaat, stop dan bij het Monaco Automobile Museum. 1 uur van Opio in de Provence, het fascineert aspirant-piloten van alle leeftijden!
ONZE KINDERCLUBS VOOR KINDEREN EN OUD

Verblijf in Frankrijk: dompel onder in een stortvloed van sensaties

Op zoek naar snelheid en spanning?

  • In de Vogezen, op 1u15 van het Resort Vittel Ermitage, is het ongetwijfeld het Fraispertuis- themapark City die de stemmen wint, met zo'n dertig attracties.
  • Het avontuur gaat verder in Charente-Maritime: op 25min van Resort La Palmyre Atlantique, bereikt u de vuurtoren van Cordouan voor een bezoek aan de open zee dat kleine zeilers zal betoveren.
  • 11 minuten van Resort les Arcs Panorama, vindt u Les Arcs Bike Park. Deze steile paden, glooiend rond het Resort des Arcs en door bossen en weiden, zijn een genot voor beginnende en ervaren fietsers.
NOG MEER ONTDEKKING IN FRANKRIJK

Ook interessant: