Ontdek de stranden van La Palmyre en geniet van de schoonheid bij de kust van de Charente!

Aan de Atlantische kust, niet ver van La Rochelle, werd La Palmyre onthuld tussen duinen en bossen. In het kleine dorpje Charente kunt u genieten van een aangename levensstijl, het belooft gezelligheid, onder de dennen van Charente-Maritime.

NAUTISCHE ACTIVITEITEN EN VISSERIJ OP HET STRAND VAN BONNE ANSE

Ontdek de baai van Bonne Anse, fragiel en authentiek, gedomineerd door de prachtige vuurtoren van Coubre. U kunt vervolgens genieten van de verschillende activiteiten die het strand van Bonne Anse biedt.

Geniet van de vloed voor een kleine stand-up paddle of kajaktocht en bewonder de kust vanaf de zee. Een origineel uitzicht op de kust! Trek bij eb uw laarzen aan en ga te voet vissen tussen de rotsen. Een leuk moment om te delen met familie, jong en oud zal verrast worden op de stranden van La Palmyre!

Het nautische centrum van het strand van Bonne Anse zorgt voor een veilige in omgeving voor watersporten, een goede gelegenheid om alle geneugten van de watersport met familie te ontdekken!

Grenzend aan de jachthaven, kunt u via het strand van Bonne Anse gemakkelijk de haven bereiken voor een wandeling aan het einde van de dag en het laatste licht van de dag bewonderen!

ONTDEK HET RESORT

Wist u dat..?

De vuurtoren van La Coubre de hoogste vuurtoren in Charente is! De toren staat sinds 2011 op de monumentenlijst en biedt een ongelooflijk panoramisch uitzicht over de hele Côte Sauvage! Het beklimmen van de 300 treden zal de moeite zeker waard zijn, vanwege het prachtige uitzicht.

Geniet van de stranden van La Palmyre vanuit onze Resorts!

FAMILIEDAG OP HET STRAND VAN LA PALMYRE

Het strand van La Palmyre is ideaal gelegen en ligt dicht bij het stadscentrum. Na een stedentrip kunt u ontspannen op het strand van La Palmyre. Dit prachtige zandstrand, te voet of met de fiets bereikbaar, belooft leuke momenten met het gezin.

Kinderen zullen genieten van het zand zover het oog reikt, terwijl ouders genieten van een duik in het heldere water! Voor een snack-pauze is het strand niet te ver weg, geniet van een heerlijk ijsje in het centrum van de stad.

La Palmyre is een klein stukje paradijs gelegen tussen de dennen. Tussen wilde kreken en familiestranden is het de ideale bestemming voor een leuke familievakantie in Charente-Maritime!

ONTDEK HET RESORT

DE STRANDEN BIJ DE PALMYRE

Ontdek het rijkdom van de kust van Charente-Maritime, door de veelheid aan stranden en baaien die er zijn. Zwemmen, watersporten of vissen, u zult geen tijd hebben om bij te komen tijdens uw vakantie in Poitou-Charentes! Ontdek vanuit La Palmyre de stranden van Saint-Georges-de-Didonne.

Liever familiestrand of intieme baaien? U hebt de keuze in Saint-Georges! Voor natuurliefhebbers zal Suzac Creek u betoveren met haar rust en authenticiteit. Op gezinsvakantie? Ga naar het strand van Grande-Conche, 3 kilometer goudkleurig zand om jong en oud te vermaken!

De stranden van Chay en Foncillon zijn intiemer en u kunt genieten van de charme van de kustlijn. Geniet ook van uw vakantie op de stranden van La Palmyre om het bos van Coubre te ontdekken, de echte groene long van de regio.

Wat is er beter dan een fietstocht tussen de dennen na een goede dag op het strand? Mis ten slotte een bezoek aan de dierentuin La Palmyre, de vuurtorenattractie van de regio, niet! Een echte familieactiviteit, ontdek samen meer dan 110 verschillende diersoorten.

ook interessant