Saint-Moritz Roi Soleil

Het zeer kosmopolitische en elitaire Sankt Moritz is de bakermat van de wintersport. Resort Saint-Moritz Roi Soleil, waar luxe en traditie heel gewoontjes samengaan, ligt in de buurt van het centrum voor paardenraces, windhondenraces en polowedstrijden op het nabijgelegen bevroren meer en niet te vergeten de beroemde Cresta Run.

In deze ongedwongen vakantiewereld beleven ouders en kinderen na een dag skiën, nog meer sneeuwplezier met sleetje rijden op het speelveld.

Een skivakantie in de Zwitserse Alpen? Ja! De beste wintersport voor families vindt u bij Club Med!, en de Zwitserse Alpen moeten niet onderdoen voor hun Franse naamgenoot!
Saint-Moritz Roi Soleil behoort tot de populairste skioorden onder skiërs en snowboarders.
Een skivakantie in de Zwitserse Alpen staat borg voor prestigieus skiplezier in de gebieden van Jungfrau Top Ski, Haute-Engadine en de Alpen van de Vaud.
Als u opteert voor een skivakantie in Zwitserland met Club Med, geniet u van de eenvoud van all-in verblijven gecombineerd met de standing van luxevakanties.
Al onze resorts zijn uitgerust met infrastructuren van het topgamma, er werd dagelijks een lekkere en verfijnde keuken geserveerd, en onze teams zorgen voor de huur van het materiaal, voor uw skipas en zelfs voor uw kinderen!

Vergelijk uw wintersport

Vergelijk nu de prijs van een wintersportvakantie met een andere aanbieder met een wintersport bij Club Med

Stap 1: Selecteer uw criteria: skigebied, periode, aantal personen, soort accommodatie
Stap 2: Vergelijk op dezelfde criteria, uw gebruikelijke verblijf met de beste aanbieding Club Med. Het resultaat kan misschien verrassen!

Ik vergelijk

Liever naar de Franse Alpen?

Onze prachtige wintersportresorts in de hooggelegen Franse Alpen kunnen niet wachten om u te ontvangen.

Ontdek de Resorts

Liever naar de Italiaanse Alpen?

Pragelato en Cervinia wachten op u in Italië voor een heerlijke wintersportvakantie.

Ontdek de Resorts