SPORTVAKANTIES

Meer dan 60 sportactiviteiten

Vliegende trapeze, golf, tennis, waterskiën, wakeboarden, bergbeklimmen, slackline, skiën, pilates of yoga, afhankelijk van het resort. Trakteer uzelf op een sportief verblijf bij Club Med!

DE LANDSPORTEN VAN CLUB MED

Activiteiten in de openlucht naar ieders smaak!

Golf, tennis, fitness, beachvolley ... sport in overvloed! Geniet van buitengewone golfbanen, tennisbanen, fitnessvoorzieningen en nog zo veel meer! Laat u gaan, want de beste professionals begeleiden u – van in het zadel over de yogapauze tot op de tennisbaan! Voetbal, tennis, klimmen ... Tussen twee ritjes op de glijbaan worden uw kinderen heuse acrobaten of atleten, onder leiding van een team zonder weerga. Volg uw instinct met de openluchtsporten bij Club Med!

ONTDEK AL ONZE OPENLUCHTSPORTEN

WATERSPORTEN BIJ CLUB MED

Neem een duik in onze activiteiten!

Uw grenzen verleggen op waterski’s of een wakeboard, naar hartenlust windsurfen, zeilen of kajakken, in het turkooizen water duiken om nieuwe schatten te ontdekken ... Het programma is even eenvoudig als perfect! Bij Club Med geniet u van een luilekker leventje aan zee, met een brede waaier van activiteiten in en op het water voor klein en groot! Of u nu beginner of prof bent, onze G.O vergezellen u elke dag op zee!

ONTDEK AL ONZE WATERSPORTEN

SKIVAKANTIES BIJ CLUB MED

Een overvloed aan sensaties

Klaar om door de grootste skigebieden te slalommen? Met Club Med bent u alvast al op de juiste plek: pal in de mooiste wintersportplaatsen van Frankrijk en de wereld! Wat ook uw niveau is of welke vorm van skiën u ook verkiest, u beschikt over de ideale omgeving voor uw skivakantie én over enthousiaste professionals die u begeleiden. Trek dus uw ski’s aan en ontdek plekken waar niemand ooit een voet heeft gezet!

ONTDEK AL ONZE WINTERSPORTEN