De beste vakantiebestemmingen

Wilt u een dosis ontsnapping toevoegen aan uw dagelijkse leven? Sportief of recreatief verblijf, voor een weekend of een lange reis, in Frankrijk, in Europa of in de rest van de wereld: hier zijn de beste bestemmingen voor vakanties die aan al uw wensen zullen voldoen!

Top vakantiebestemming: Frankrijk

Op de eerste plaats van onze top vakantiebestemmingen vinden we Frankrijk. Ondanks dat er meer exotische plaatsen zijn, is Frankrijk niettemin een van de landen die de beste bestemmingen biedt voor families, vrienden of geliefden. Voor een heerlijk verblijf vallen de Côte d'Azur en Corsica op als de must-see bestemmingen in Frankrijk. Baden in de Middellandse Zee, zonovergoten culinaire specialiteiten en wandelingen in het struikgewas of de garrigue: Zuid-Frankrijk biedt u een verblijf in een droomomgeving. Zin in een sportieve vakantie? In Frankrijk, zowel in de zomer als in de winter, laten de Alpen zich niet onverschillig. Wanneer de bergen hun witte jassen aantrekken, behoren de Alpen tot de beste bestemmingen voor bergsporters van over de hele wereld. In de zomer maken hun onberispelijke hellingen plaats voor groene weiden om te ontdekken tijdens wandelen of fietsen.

Eilandvibes!

De Atlantische kust is ook een van de must-see bestemmingen van Frankrijk voor een zomervakantie aan het water. Na te hebben genoten van de ontspannen levensstijl drijvend op de Atlantische stranden van Charente-Maritime tot Landes, zullen kitesurfen, surfsessies of zelfs maritieme escapades naar de eilanden Oléron of Ré aan uw programma toevoegen.

Ontdek Club Med in Frankrijk

De wonderen van Europa

Als Frankrijk bovenaan de "vakantiebestemming" staat, heeft Europa ook veel charmes te bekennen. Een van de beste bestemmingen in Europa is Portugal. Gastvrij land, Portugal heeft vele gezichten om u te onthullen. Stedentrip in Lissabon met een excursie naar de prachtige stad Sintra of verblijf in het hart van de Algarve, een zonovergoten regio: Portugal past zich aan al uw wensen aan. Afgezien van Portugal is Zuid-Europa een van de beste bestemmingen om de zon te vinden, zelfs in het hart van de winter. Sevilla, Athene of Rome zullen je verwelkomen voor uitstapjes die je een echte verandering van omgeving bieden op slechts een paar uur vliegen. Maar Europa is ook een eiland met een rijk erfgoed, zoals Sicilië en Malta. Nogmaals, deze twee Europese eilanden zorgen het hele jaar door voor een warme sfeer. Op elk van deze eilanden worden onvergetelijke culturele rondleidingen en panorama's aangeboden.

Da Balaia
Da Balaia
4 Drietanden

De essentiële bestemmingen voor uw wensen

Een topvakantiebestemming kan niet beperkt blijven tot Frankrijk en Europa. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan staat New York garant voor een verblijf in een schitterende omgeving. Van de oevers van de Hudson tot Times Square tot Central Park, New York is een van de must-see bestemmingen om de Verenigde Staten te verkennen. Als u op zoek bent naar hemelse stranden en turquoise lagunes, dan zijn de beste bestemmingen veel verder ten zuiden van New York, op de Caribische eilanden. Guadeloupe, Martinique en zelfs de Dominicaanse Republiek zullen enkele eilanden zijn waar u kunt genieten van een omgeving gemaakt van wit zand, kristalhelder water en weelderige tropische bossen. Azië zal u ook verleiden met idyllische eilanden zoals Bali. Hier zal het landschap van elk moment zijn. Na een paar verfrissende baden van witte of zwarte zandstranden, zal Bali een van de eilanden zijn die u een van de mooiste panorama's in Azië reserveren. Majestueuze vulkanen, op het water drijvende tempels en rijstvelden die de heuvels vormgeven, zijn enkele van de pracht die Bali tot een van de beste vakantiebestemmingen maken Geïnspireerd door deze top "vakantiebestemmingen"? In Frankrijk, Europa, Amerika, de Caribische eilanden of Bali, nodigen de beste bestemmingen voor een reis die synoniem is aan ontsnappen u uit voor een echte wereldtour.

Bali
Bali
4 Drietanden

Dit vindt u ook leuk