Onze Resorts in de Italiaanse Alpen zijn dit seizoen gesloten en zullen hun deuren weer openen in december 2021.

Een vakantie in de Italiaanse Alpen? De Italiaanse Alpen genieten internationale faam, en terecht! Met de legendarische gastronomie en de Romeinse overblijfselen is Italië een bestemming die fascineert. En de Italiaanse Alpen zijn geen uitzondering hierop, met de wandelpaden, de skipistes en de Italiaanse gastvrijheid. Voor uw verblijf in de Italiaanse Alpen kunt u genieten van het comfort van het Resort Cervina, aan de mythische gletsjer van de Matterhorn, of het Resort Pragelato Vialattea te midden van het op 1 na grootste skigebied van Europa! Ontdek Sestrière! Om ten volle te genieten van uw vakantie in de Italiaanse Alpen stelt Club Med u voor om de eenvoud van all-in verblijven te combineren met de standing van een luxevakantie. Kies uw bestemming en laat los. De beste skivakantie voor families vindt u bij Club Med!

Vergelijk uw wintersport

Vergelijk nu de prijs van een wintersportvakantie met een andere aanbieder met een wintersport bij Club Med

Stap 1: Selecteer uw criteria: skigebied, periode, aantal personen, soort accommodatie
Stap 2: Vergelijk op dezelfde criteria, uw gebruikelijke verblijf met de beste aanbieding Club Med. Het resultaat kan misschien verrassen!

Ik vergelijk

Pragelato Vialattea

Een charmant Resort in chaletstijl, in de natuur van de Piémont, Sestrière, op 1600 meter hoogte. Maak kennis met La Dolce Vita in Italië! Het Resort ligt in het grote skigebied Vialattea, waar de Olympische Winterspelen van 2006 werden gehouden. Het bestaat uit een centraal gedeelte met daar omheen 20 comfortabele chaletgebouwen.

Een ideale bestemming voor families, met kinderopvang, zodat ouders onbezorgd kunnen genieten van La Dolce Vita. Dankzij de skilift die vanaf de Skiroom vertrekt, staat u in 4 minuten op de pistes om Vialattea en Pragelato te ontdekken.

Cervinia

Het Resort ligt op een hoogte van 2.050 in de pure berglucht. Het hotel is met authentieke en originele materialen ingericht en biedt een aangename en gezellige sfeer in het topsegment voor het hele gezin.
U kunt heerlijk ontspannen in de Club Med Spa* by DECLÉOR. Vanaf het zonnige terras kijkt u uit over het skigebied dat tot in Zwitserland doorloopt.

Pragelato Vialattea

De Piemonte zit vol verrassingen! Het Pragelato Vialattea Resort is ideaal gelegen in een Alpenvallei en heet u welkom voor een all-inclusive gezinsvakantie in een prachtig chalet. Met een subliem panorama als achtergrond voor alle zomerse bergactiviteiten die u maar kunt wensen, verkent u dit Alpengebied te voet en met de fiets, of bewondert u het spectaculaire uitzicht vanaf het zwembad en het terras van Club Med. Het enige wat u hoeft te doen is glimlachen, u bent op vakantie!

Liever naar de Zwitserse Alpen?

Saint-Moritz Roi Soleil wacht op u in Zwitserland voor een heerlijke wintersportvakantie.

Ontdek het Resort

Liever naar de Franse Alpen?

Onze prachtige wintersportresorts in de hooggelegen Franse Alpen kunnen niet wachten om u te ontvangen.

Ontdek de Resorts

Onze aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen. Van vroegboekkorting tot last-minutes of aanbiedingen voor het gezin.

Ontdek de aanbiedingen