Een reis naar Afrika is de gelegenheid om een uitgestrekt gebied te ontdekken dat een unieke mix biedt tussen traditie en eigentijdsheid. Elk land in Afrika heeft haar cultuur, haar tradities en haar landschappen. Voor een korte vakantie in Afrika of een weekendje weg kunt u Tunesië of Marokko ontdekken en afreizen naar het land van Duizend-en-een-nacht. Maak uw keuze uit onze resorts in Agadir, Djerba of Marrakech. Om u nog meer onder te dompelen in een andere omgeving en het intense en betoverende Afrika te ontdekken, kiest u voor een vakantie in Egypte of Senegal. Welke bestemming u ook kiest, Club Med begeleidt u om van uw vakantie in Afrika een onvergetelijk moment te maken door all-in luxe vakanties voor te stellen in alle resorts.

Marokko

Zin in een reis naar Marokko? Ga voor de Club Med-ervaring en beleef met uw gezin of als koppel een droom die Duizend-en-een-nacht waardig is. Ontdek Marrakech of Yasima, in het noorden van Marokko, op een steenworp van de straat van Gibraltar!
Voor uw vakantie in Marokko stelt Club Med u all-inclusive luxe vakanties voor zodat elk gezinslid onbeperkt kan genieten van tal van activiteiten, van de heerlijke lokale gastronomie en van stijlvolle accommodaties om u te laten meeslepen door de oosterse verrassing waarvan u droomt. Marokko, op enkele uren vliegen, is een ideale bestemming voor een gezinsvakantie.

Meer weten

Senegal

Schenk uzelf een reis naar Senegal om u onder te dompelen in een cultuur met gemengde invloeden en erop uit te trekken om de brousse te ontdekken. Voor uw vakantie in Senegal stelt Club Med u een unieke ervaring voor in Cap Skirring, in het zuiden van Senegal! Bungalows van het topgamma staan verspreid tussen kokospalmen en tuinen met een weelderige plantengroei. Er worden tal van activiteiten aangeboden voor jong en oud, waaronder een 9-holes golfterrein.
Uw vakantie werd een mix van zwempartijtjes, excursies en activiteiten, terwijl u kunt genieten van de inventieve en heerlijke lokale gastronomie. Met Club Med moet u niet kiezen tussen luxe en gemak. Ontdek snel onze all-in luxeverblijven in Senegal.

Meer weten

Tunesië

Ontdek Djerba la Douce, ons all-inclusive Resort in Tunesië. Het Resort beschikt over vele faciliteiten, comfort en vermaak om u vakantie naar wens te kunnen invullen.

Gun uzelf een reis naar Tunesië om te ontspannen en uw dagelijkse zorgen te vergeten! Voor uw vakantie in Tunesië stelt Club Med u all-in luxe vakanties voor op het eiland Djerba. De mythische bestemming Djerba la Douce is gelegen in het zuidoosten van Tunesië. De zon schijnt er altijd, de zee is er felblauw en langs het strand staan kokosbomen. Tijdens uw vakantie worden hier vele activiteiten aangeboden aan jong en oud. Zeilen, kajakken, tennissen, beachvolleyballen en meer. Om nog maar te zwijgen van de Club Med Spa, waar u de essentiële oliën en de kunst van het welzijn en de schoonheid kunt ontdekken.

Meer weten

Zuid-Afrika

Club Med South Africa Beach & Safari

VANAF 2026

Aan de oostkust van Zuid-Afrika, in de provincie KwaZulu-Natal ligt Club Med South Africa Beach & Safari als een juweel langs de Indische Oceaan. Dit nieuwe Premium Resort met Exclusive Collection Zone ligt aan de Dolfijnkust in een ongerept gebied met natuurlijke zeeduinen, sublieme stranden, en adembenemende uitzichten. Gasten kunnen hier de batterijen opladen in een rustgevende vakantiesfeer met de nadruk op lifestylebelevingen. Met een combinatie van hedendaags design en traditionele Afrikaanse invloeden is dit de perfecte bestemming voor wie zich wil onderdompelen in de fascinerende Zuid-Afrikaanse cultuur.

Meer weten