De mooiste locaties om te bezoeken tijdens uw vakantie in Marokko!

Het koninkrijk Marokko is een land van duizend-en-één bezienswaardigheden, van het betoverende Marrakesh en de charmante badplaats Agadir tot de zwarte stranden van Tétouan. Geen idee wat u zoal kunt doen in Marokko?

MARRAKESH: EEN MUST VOOR ELKE REIS NAAR MAROKKO

Een reis naar Marokko is niet compleet zonder een bezoek aan de legendarische ‘rode stad’. Marrakesh, de toegangspoort tot de woestijn, dompelt u onder in een hele andere wereld zodra u voet zet in de straatjes van de medina. Tijdens uw vakantie in deze koningsstad laat u dankzij de talloze activiteiten de dagelijkse sleur ver achter u. Een bezoek aan de doolhof van de souks is een ongelooflijke ervaring voor alle zintuigen, en wilt u ontsnappen aan de drukte van de markt, dan kunt u in alle rust bekomen in een traditionele hamam. Wilt u graag cultuur opsnuiven en iets bijleren in Marrakesh? Waan u dan een sultan of oosterse prinses op de mozaïekvloeren van het Bahiapaleis, kijk vol bewondering naar de minaret van de Koutoubiamoskee en leer alles over Yves Saint-Laurent in de Majorelletuin. Tijdens een bezoek aan Marrakesh mag het Djemaa el Fna niet ontbreken. Dit plein is dé centrale trekpleister voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Het wemelt er van de kleurrijke personages, van slangenbezweerders en souvenirverkopers tot acrobaten, verhalenvertellers en muzikanten. ‘s Avonds leeft het Djemaa el Fna op het ritme van de trommels, die wel de hartslag van de stad lijken aan te geven. Dit buitengewone spektakel kunt u gadeslaan vanaf een van de vele terrassen van de cafés en restaurants rond het plein. Kers op de taart van uw bezoek aan Marrakesh is een kamelenrit in de beroemde palmentuin of een excursie naar de Ourikavallei en de authentieke Berberdorpen in de woestijn.
Maak kennis met Marokko dankzij onze all-invakanties!

Onze Resorts in Marokko

OP REIS NAAR NOORD-MAROKKO: PURE ONTSPANNING!

Verblijft u in Noord-Marokko en vraagt u zich af wat er zoal te doen valt? Een excursie naar Tétouan is alvast altijd een goede keuze. Deze stad in de Rifvallei heeft niet alleen een medina die Unesco-werelderfgoed is, zwarte zandstranden omringd door bergtoppen en restaurantjes waar u heerlijke dagverse vis en inktvis kunt eten, maar er valt ook heel wat te beleven.
Zo kunt u tussen het zonnen en het zwemmen door op excursie trekken naar de vallei van Akchour, een bijzonder rustige plek die bekend staat om zijn watervallen en natuurlijke zwembaden.
Wie de perfecte vakantiefoto wil maken, raden we graag een bezoek aan Chefchaouen aan. De blauwe parel van Marokko is zo schilderachtig dat u op elke straathoek uw fototoestel wilt bovenhalen en selfies nemen. Ronddwalen tussen de eindeloze blauwtinten van deze Marokkaanse stad is een ervaring die voor altijd in uw geheugen gegrift zal blijven.
Dankzij het enorme aanbod weet u tijdens uw vakantie in Marokko altijd wel wat gedaan. Tijd dus om uw koffers te maken en u voor te bereiden op een intense reis naar een andere wereld!

DE MOOISTE EXCURSIES IN MAROKKO

Blauw: een bijzonder nuttige kleur in Chefchaouen

De inwoners van Chefchaouen schilderen de muren van hun woning niet blauw om esthetische redenen. De kleur houdt de kamers van de huizen namelijk frisser en jaagt insecten weg.

Ook interessant