Op vakantie met het gezin

Al onze aanbiedingen voor kinderen

Vakantie voor kinderen van alle leeftijden, van baby tot tiener!

Gratis verblijf en kortingen* voor uw kinderen

Geniet het hele jaar door van onze speciale aanbiedingen voor een geweldige vakantie met het hele gezin. Kinderen tot vier jaar logeren altijd gratis en zelfs tot zes jaar* in een selectie van Resorts. Oudere kinderen verblijven tegen aantrekkelijke kortingen.

Gezinsvakantie in de bergen

Interessante kortingen* voor uw kinderen!

• Tot 4 jaar: GRATIS* VERBLIJF
• 4/11 jaar: -20%* op de prijs van het verblijf

Het gratis verblijf en de kortingen zijn al verwerkt in de prijstabellen. De korting is uitsluitend van toepassing op het verblijfsarrangement voor volwassenen (zonder vervoer en zonder eventuele belastingen). Kinderen tot 2 jaar: ook gratis* vlucht (enkel geldig voor luchtvervoer).

BEKIJK DE VOORWAARDEN VAN DEZE AANBIEDING

NIEUW AANBOD: 3-GENERATIES**

Voor een familievakantie met verschillende generaties

Neem de hele familie mee op vakantie (grootouders, ouders, kinderen) voor een verjaardag of een ander familiefeest en geniet van speciale attenties:

• Transfer in groep
• Gepersonaliseerd onthaal
• Kamers bij elkaar in de buurt
• Eigen tafel in het hoofdrestaurant 's avonds

Ga naar uw reisbureau of bel uw reisadviseur om van dit aanbod gebruik te maken (dit aanbod is niet online beschikbaar).

**Aanbod geldig voor families van 8 tot 30 personen in 4 van onze Resorts in de Alpen: Grand-Massif Samoëns Morillon, Peisey-Vallandry, Serre-Chevalier en Valmorel.

De topbestemmingen in de bergen voor een gezinsvakantie:

Bereid uw gezinsvakantie goed voor

Club Med helpt u een handje

• Hoe zorg ik voor een geslaagde gezinsvakantie?
• Welke bestemmingen voor een gezinsvakantie?
• Welke activiteiten tijdens een gezinsvakantie?
• Welk budget voor een gezinsvakantie?

• Hoe zorg ik voor een geslaagde gezinsvakantie?

Happy kids = Happy ouders

Een geslaagde gezinsvakantie dat is allemaal samen leuke dingen doen, maar ook de tijd nemen om iedereen op zijn eigen ritme van de vakantie te laten genieten. Club Med zorgt voor allerlei kinderactiviteiten en ontspanningsmomenten voor de ouders! Vertrouw uw kinderen vanaf 4 maanden tot en met 17 jaar toe aan onze gepassioneerde G.O.s®, of kies een gezinsactiviteit voor onvergetelijke momenten met z'n allen.

ONTDEK ONZE KINDERCLUBS

• Welke bestemmingen voor een gezinsvakantie?

Zoveel keuze had u niet verwacht...

In de zon of in de bergen? Club Med biedt u de keuze uit meer dan 80 Resorts voor uw vakantie. Dichtbij in Europa, skiën in de Alpen, zon in Mexico, verwondering in Azië, Caraïbische stranden... Verre bestemmingen of een vakantieplek vlak om de hoek? Overal geniet u van de all-inclusive formule voor uw gezinsvakantie.

Ontdek alle bestemmingen

• Welke activiteiten tijdens een gezinsvakantie?

0% organisatie, 100% keuze

Alles is in uw arrangement inbegrepen, u hoeft zich dus niet te bekommeren om de organisatie: activiteiten (wandelen, fietsen, zwemmen...) of heerlijk nietsdoen (massage, ontspanning, shows...), de keuze is aan u. Allemaal samen, of in duo's en trio's: door uw kinderen aan de G.O.s toe te vertrouwen kan iedereen naar hartelust de activiteiten van zijn of haar keuze beoefenen op de mooiste plekken ter wereld. Wij zorgen voor alles!

Ontdek het all-inclusive concept by Club Med

• Welk budget voor een gezinsvakantie?

Tot € 600* korting per persoon

Met de Club Med aanbiedingen volgt uw budget uw wensen. Geniet van kortingen tot -20% op een selectie van bestemmingen en tot -15%* op alle bestemmingen tijdens de onbeperkte dagen bij de opening van het reservatiesseizoen! Bovendien heeft u met de all-inclusive formule een vast budget en komt u niet voor verrassingen te staan.

ONTDEK AL ONZE AANBIEDINGEN

Uw favoriete bestemmingen voor een gezinsvakantie:

Kamarina
Kamarina
3 Drietanden