Must-visits volgende zomer!

Magna Marbella 4§

Nieuw Resort

In het zuiden van Andalusië valt Club Med 4Ψ van Magna Marbella op te midden van twaalf hectare terrastuinen. Geniet van een moment van volheid in het Zen-zwembad.
Opening: zomer 2022

Ontdekken

Marrakech 4§ & Exclusive Collection

Gerenoveerd Resort

In het hart van Marokko is het Resort Club Med Marrakech la Palmeraie gebouwd rond een groot zwembad omgeven door olijfbomen. Een lange gang met monumentaal decor biedt u een verbluffend perspectief. Gekleed in oosterse kroonluchters en het ruikt er overal naar oranjebloesem. (Her)ontdek deze oase van rust vlakbij het bruisende centrum van Marrakech

Ontdekken

Yasmina 4§

Nieuwe ervaring

Geniet van een Marokkaans verblijf in het milde mediterrane klimaat in het Club Med Resort in Yasmina, niet ver van de Straat van Gibraltar en White Tanger. Bezoek de nieuwe beach bar en probeer alle nieuwe activiteiten uit. (Her)ontdek dit Marokkaanse paradijs voor gezinnen en sport.

(Her)ontdekken

La Plantation d'Albion Exclusive Collection

Gerenoveerd Resort

Tussen wilde baaien en weelderige vegetatie zorgt La Plantation d´Albion voor een unieke sfeer. De ideale setting om de simpele geneugten van slow-life te proeven, om weer in contact te komen met uzelf en met de omgeving. Neem de tijd en (her)ontdek de zoetheid van het leven op Mauritius, in een Resort dat opnieuw is ontworpen.

(Her)ontdekken

Phuket 4§

Gerenoveerd Resort

Ontdek het bruisende leven van Thailand, waar ontspannende dagen samenkomen met feestelijke nachten. Wat staat u deze zomer te wachten? Een gerenoveerd zwembad, een unieke culinaire reis naar het hart van de lokale gastronomie en tal van nieuwe ervaringen die u niet mag missen!

(Her)ontdekken

Volgende zomer, ontdek de Alpen

Verander uw uitzicht!

Sportieve activiteiten gecombineerd met wellness, met z'n tweeën of met het gezin... De bergen in de zomer zijn een echte speeltuin voor ieder wat wils!
Alpe d'Huez, Arcs Panorama, Valmorel... Ontdek onze mooiste locaties om u zich van een geslaagde vakantie te verzekeren.

Ontdek de Alpen

Work hub

De vrijheid om te werken vanaf de mooiste vakantieplekken

Met oog op de nieuwe 'thuiswerk-situatie', ontwikkelden wij de nieuwe Work Hub-service, gratis voor iedereen: zodat u wat werk kunt verrichten terwijl u geniet van uw familievakantie.

Combineer business met pleasure in:
§ Rustige en ontspannende ruimtes
§ Gratis toegang tot wifi
§ Afstandsmaatregelen

Deze zomer bij: Grand Massif Samoëns Morillon, Les Arcs Panorama, Valmorel, Pragelato Sestriere, Serre-Chevalier, Vittel Ermitage, Vittel Le Parc, Opio in de Provence, La Palmyre Atlantique, Da Balaia, Cefalù en Gregolimano.

My Club Med App

Geniet van uw vakantie, onze app doet de rest!

Met onze nieuwe mobiele My Club Med-app kunt u uw vakantie plannen, uw favoriete activiteiten in één klik kiezen onze gepersonaliseerde suggesties bekijken en alle informatie over het resort vinden. Een app die voor iedereen toegankelijk is, zodat u zich kunt focussen op het belangrijkste: genieten van uw vakantie met uw familie of vrienden! #Zorgelozevakantie

Hoe kunt u uw verblijf op de app zien?
Gebruik uw dossiernummer (dit vindt u op uw verkoopcontract dat is verzonden is per e-mail) of log in op uw Customer Account.

Beschikbaar in de App Store en Google Play

Ontdek de My Club Med App

"Easy Arrival"-service

Maakt u aankomst gemakkelijker

Vanaf 30 dagen voor uw vertrek, kunt u:

• Uw kinderen inschrijven voor de kinderclubs
• Uw betalingsgegevens invoeren

En voor uw skivakantie kunt u:
• De benodigde informatie voor uw te huren materiaal aangeven
• Zich inschrijven voor de lessen op basis van uw niveau

Bereikbaar via uw My Club Med account.

CLUB MED CUSTOMER ACCOUNT

APP My Club Med Guide

Probeer de aangesloten wandelpaden

Download de My Club Med Guide-app en ontdek de mooiste wandelingen in de regio. Een leuk familie-uitje? Een persoonlijke sportuitdaging? Profiteer van een selectie van verbonden wandelingen die speciaal voor u zijn ontworpen en word uw eigen gids dankzij offline begeleiding.

Download in Resort de gewenste cursus en start de wandeling door naar de "My Club Med Guide"-terminal te gaan.

Geniet van de mooiste landschappen van de regio en ontwikkel uw kennis over flora en fauna dankzij quizzen en tests die u met anderen kunt delen!

My Club Med Guide is uw toekomstige wandelgenoot!

Ontdek de bergen in de zomer