Een familievakantie naar Italië, een veilige zet!

Volwassenen hebben altijd van deze bestemming gehouden, en voor kinderen is het gewoon het perfecte uitje. Italië biedt een breed scala aan mogelijkheden, vanwege de grote diversiteit, en weet het hele gezin te vermaken.

CINEMATOGRAFISCHE ONTSNAPPING IN TURIJN

Dit staat er op het programma van een vakantie in Piemonte: architectuur, schilderkunst, meren, pittoreske dorpjes, musea en natuurlijk de traditionele gastronomie. Of het nu voor een paar nachten of een week is, Italië ontdekt en herontdekt zichzelf keer op keer.

Verlaat u uw resort om de hoofdstad van Piemonte te bereiken: Turijn! In het hart van de Mole Antonelliana ligt het National Museum of Cinema. Een reis naar de geschiedenis van de kunst uit de 7e eeuw, van de oorsprong ervan tot hedendaagse producties en zijn technische bekwaamheid op het gebied van speciale effecten.

Dit museum is een van de grootste ter wereld en zal niet snel vervelen door de activiteiten en wetenschappelijke documenten die het biedt. Een reis van grote creativiteit die bezoekers visuele en audio ervaring biedt.

Zowel volwassenen als kinderen zullen onder de indruk zijn van dit museum. En dan volgt nog het hoogtepunt van de show: ga naar de centrale panoramische lift en bereik de top van de koepel. Vanaf hier heeft u een prachtig panorama uitzicht over de stad Turijn.

Wist u dat Turijn de hoofdstad van chocolade is?

Om uw gezinsuitje naar Italië te verbeteren, is het ondenkbaar om naar Turijn te komen zonder chocolade te proeven. Ja, chocolade en Turijn, het is een prachtig liefdesverhaal dat voortduurt. Dus, laat u verleiden. De stad zit vol met meester-chocolatiers, sommigen populair dan anderen, een brede keuze om de chocolade van Turijn te proeven. Warm op met de beroemde warme drank Bicerin, een smakelijke mix van koffie, chocolade en room.

Bezoek met uw familie Torino tijdens uw all-inclusive vakantie!

BEZOEK HET AUTOMUSEUM

Tijdens uw vakantie met uw kinderen, verlaat u het comfort van het Resort en het omliggende merengebied voor een dag om een ​​van de beroemdste musea ter wereld te ontdekken.

Modern en futuristisch, laat u betoveren door deze ultra-creatieve autowereld. Het gebouw staat vol met educatieve en wetenschappelijke inhoud van hoge kwaliteit: archiefbeelden en beschrijvende bladen van auto's. Er is een breed scala aan documenten beschikbaar gesteld aan bezoekers.

De must-see is zonder twijfel de verzameling van 200 originele auto's sinds 1769, van de eerste stoomvoertuigen tot de auto's van vandaag. Deze collectie werd gepresenteerd op 3 verdiepingen met specifieke thema's.

Een sectie gewijd aan ontwerp presenteert ook de evolutie en oriëntatie van de lijnen. Om zowel volwassenen als kinderen tevreden te stellen, werd veel uitleg aangeboden op verschillende soorten multimedia-media, zoals totems of tablets.

WAT TE DOEN IN ITALIË

Bewonder Turijn vanuit een luchtballon

Nog een geweldig idee voor de kinderen tijdens deze vakantie in Italië! Als het weer het toelaat, haast u dan naar de attractie Turin Eye. Ga in het hart van de wijk Borgo Dora aan boord van een heteluchtballon en laat u 150 meter boven de grond vervoeren. Een mooi panorama en bij helder weer ziet u enkele toppen van de Alpen.

Ga met uw gezin naar Italië en Sicilië bij onze all-inclusive Resorts!

MAGISCHE ONTSNAPPINGEN

Een ander beroemd museummonument, dat niet over het hoofd kan worden gezien tijdens een gezinsuitje naar Italië, is het Egyptisch Museum van Turijn. De belangrijkste na die van Caïro. Het herbergt de grootste collectie papyrus, maar ook begrafenisobjecten, waaronder maskers van schoonheid, en vooral een prachtig standbeeld van Ramses II.

Ook is er een speciale tour voor gezinnen, met een audiogids van 1 uur en 30 minuten. Als de kinderen nog niet gepassioneerd zijn over Egypte, zal dit museum hier zeker verandering in brengen.

De regio Piemonte is absoluut onweerstaanbaar, kom en breng er een paar nachten door om het met uw gezin te ontdekken. Begin uw vakantie met een paar dagen skiën in een comfortabel resort, ontsnap vervolgens naar de grote Italiaanse meren en bezoek tenslotte de dynamische hoofdstad om het rijke architecturale erfgoed te bewonderen.

Een kleurrijk programma dat u nog niet heeft betoverd en u de volgende keer zeker de wens zal geven om naar Sicilië te vliegen!

ook interessant