Tijdens Pasen in alle rust genieten van de sneeuw?

Onze Resorts in de Alpen zijn ideaal voor lenteskiën!

Het is langer licht, de pistes zijn leger, het zonnetje schijnt en de lucht is blauw, de prijzen zijn lager... Kortom, op skivakantie gaan in het voorjaar heeft alleen maar voordelen! En bij Club Med zijn liftpassen, ski- en snowboardlessen en kinderopvang allemaal inbegrepen in de prijs, én verbijven kinderen tot 4 jaar* gratis. Bovendien bent u dankzij de Sneeuwzekerheid by Club Med verzekerd van een geslaagde & sneeuwrijke wintersport!

Sneeuwzekerheid by Club Med

Wees verzekerd van een witte skivakantie! Bij gebrek aan sneeuw* verwelkomen wij u kosteloos in een van onze andere Resorts in de Alpen. Met 8 Resorts in een skigebied boven de 3000 m, bent u bij Club Med verzekerd van een geslaagde skivakantie.

Ook dat is All Inclusive by Club Med!

Inbegrepen in uw arrangement
1/2

Of liever de zon opzoeken?

Wij hebben de fijnste Resorts voor u uitgezocht!

Of u nu kiest voor een bestemming aan de andere kant van de wereld of slechts op een paar uurtjes vliegen, bij Club Med bent u verzekerd van een heerlijke paasvakantie met inbegrepen activiteiten, entertainment en ontspanning voor jong en oud. En wist u dat het verblijf voor kinderen tot 6 jaar gratis is in onze Resorts op zonbestemmingen?

Ook interessant voor u...

Happy Family-aanbieding

Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis in onze Resorts op onze zonbestemmingen! Klaar voor een onvergetelijke familievakantie?

Ontdek nu

Al onze aanbiedingen

Last-minute deals, vroegboekkorting, gratis verblijf voor kinderen... Ontdek onze aanbiedingen die het hele jaar door geldig zijn!

Ontdek nu

Kinderclubs by Club Med

Vergezeld door gepassioneerde G.Os®, maken ze vriendjes en vriendinnetjes en hebben ze een onvergetelijke vakantie... Van 4 maanden tot en met 17 jaar oud.

Ontdek nu