Een reis naar Azië om u tijdens uw vakantie onder te dompelen in een andere omgeving!
Lachende gezichten en rust, tradities, opmerkelijke landschappen en paradijselijke stranden... Stuk voor stuk redenen waarom verblijven in Azië en Zuidoost-Azië zo hoog aangeschreven staan!
Opteer om het Verre Oosten te ontdekken voor een verblijf in China of Japan.
Als u tropische landschappen en zalig nietsdoen op paradijselijke stranden verkiest, ontdek dan de Club Med-dorpen in Thailand, Indonesië of Maleisië.
Voor uw vakantie in Azië stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor in 5 schitterende landen, met de garantie van authentiek designlogies, een verfijnde lokale keuken en tal van activiteiten voor jong en oud.

Indonesië

Een reis naar Indonesië is een ideale gelegenheid om ongelofelijke en theatrale landschappen te ontdekken.
Weelderig en tropisch woud, turkooisblauw water, wit en fijn zand: de Indonesische eilanden zijn een ideale bestemming om een andere omgeving op te zoeken en tot rust te komen.
Geniet tijdens uw vakantie in Indonesië van een all-in luxeverblijf in de Club Med-dorpen van Bali of Bintan Island.
Op Bali, het godeneiland, ontdekt u tussen de tempels, de zee en de rijstvelden een Balinese architectuur die onmiddellijk een gevoel van sereniteit zal overbrengen.
Op Bintan Island, een eiland ten zuiden van Singapore, verblijft u in bungalows van het topgamma met uitzicht op de zee en weelderige tuinen.
Met Club Med kunt u uw verblijf in Indonesië kracht bijzetten met tal van aangepaste activiteiten voor het hele gezin, zodat iedereen blijvende herinneringen overhoudt aan deze vakantie!

Zie meer

China

Een reis naar China is de gelegenheid om niet alleen een van de oudste beschavingen ter wereld te ontdekken, maar ook uiteenlopende landschappen:
turkooisblauw water en wit zand, voorouderlijke berg en weelderige natuur, rijstvelden en rivieren - China is een land met duizend facetten.
Kies uw verblijf afhankelijk van uw verlangens:
Sanya, Guilin, Yabuli of Dong'Ao Island. En trek erop uit om in China de Club Med-ervaring te beleven. In elk Club Med-dorp kunt u genieten van all-in verblijven en een servicekwaliteit van het topgamma, om van uw vakantie een onvergetelijk moment van luxe te maken.

Zie meer

Japan

Een reis naar Japan is een ideale gelegenheid om een verbazingwekkende beschaving en een land met uiteenlopende reliëfs te ontdekken, tussen zee en bergen.
Op het schiereiland Ishigaki, in het uiterste zuiden van Japan, vindt u smaragdgroen water en dorpen met eeuwenoude tradities.
Op het eiland Hokkaido, het meest noordelijk gelegen eiland van Japan, kunt u uw ski's aanbinden en zich uitleven op pistes met een dikke laag heerlijke poedersneeuw.
Kies uw verblijf in Japan naargelang van uw verlangens en beleef de Club Med-ervaring. Tal van activiteiten voor het hele gezin, logies en restaurants van het topgamma, een weergaloze dienstverlening!
Door de eenvoud van all-in te combineren met de standing van luxevakanties, heeft Club Med aan alles gedacht om van uw vakantie een onvergetelijk moment van puur geluk te maken!

Zie meer

Maleisië

Zin in een reis naar Maleisië?
Ontdek het Club Med-Resort van Cherating Beach aan de oostkust van Maleisië.
Het dorp is een echte tropische Hof van Eden, gelegen aan de Chinese Zee in een beschermde jungle, en behaalde het Green Globe Certificaat voor Duurzaam Toerisme.
Tijdens uw vakantie in Maleisië verblijft u in buitengewoon comfortabele bungalows op palen, te midden van een weelderig woud van 85 ha, waardoor u ondergedompeld werd in een volledig andere omgeving!
Om van uw vakantie een moment van ontspanning vol sensaties en ontdekkingen te maken, stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor.
Tal van activiteiten zijn onbeperkt toegankelijk voor jong en oud, en de standing van het Resort zal tegemoetkomen aan uw verlangen naar luxe en zalig nietsdoen!

Zie meer

Thailand

Een reis naar Thailand staat borg voor een onderdompeling in een totaal andere omgeving dankzij de culturele rijkdom, de paradijselijke stranden en de rust die de landen in Zuidoost-Azië uitstralen.
In Phuket, ten zuiden van Bangkok in de baai van Kata, verwelkomt het Club Med-dorp u in bungalows in de stijl van de lokale longhouses, met decoratie in teakhout, zijde en marmer. Zo werd u tijdens uw verblijf in Thailand meteen meegevoerd naar een universum dat zich uitstekend leent om tot rust te komen.
Naast zalig nietsdoen aan het strand biedt Club Med u tal van andere activiteiten aan:
golf, duiken, tennis en zelfs vliegende trapeze voor de kinderen!
Alles om van uw vakantie in Thailand een geslaagde vakantie te maken voor het hele gezin, door de eenvoud van een all-in verblijf te combineren met de standing van een luxevakantie.

Zie meer

Oman

Club Med Exclusive Collection Oman

VANAF 2028

Aan het oostelijke punt van het Midden-Oosten, op het schiereiland Musandam, ligt Club Med Oman als een schitterend juweel langs de kustlijn van de Arabische Zee. Dit nieuwe Exclusive Collection Resort biedt een ongerepte omgeving met ruige bergketens, glinsterende fjorden en weelderige stranden met fijn wit zand. U kunt hier uw batterijen opladen in een serene vakantiesfeer, met een focus op unieke lifestyle-ervaringen. Met een samensmelting van moderne elegantie en traditionele Arabische invloeden is dit de perfecte bestemming voor wie zich wil laten betoveren door de fascinerende cultuur van Oman.

Meer weten