Een reis naar Amerika? Club Med stelt u verblijven van het topgamma voor in Canada, in Florida of in Mexico! Dit gebied dat werd ontdekt door Christoffel Columbus is ondertussen uitgegroeid tot een gedroomde vakantiebestemming! Vanaf december 2021 kunt u de Canadese ski-ervaring meemaken in het nieuwe Resort Quebec Charlevoix. Meer zin in een zonvakantie? Met haar stranden, de zon en de nabijheid van Miami hebben verblijven in Club Med Florida meer dan één troef voor een droomvakantie met het hele gezin. Liever folklore, kleuren en een kennismaking met een cultuur met een rijke geschiedenis? Treed dan in de voetsporen van de Maya’s tijdens een vakantie in Mexico.

Mexico

Mexico, van de Oostkust tot haar stranden in het Westen biedt dit land haar bezoekers de mooiste tropische oerwouden, indrukwekkende Maya tempels, lange witte stranden en kristalhelder water. We kunnen nog wel even door gaan, maar boek Mexico en u bent direct overtuigd.

Bekijk meer informatie
Cancún
Cancún
Met Exclusive Zone

Cancún

Mexico

Canada

Ontdek de grandioze Canadese natuur. Vanaf december 2021 opent Resort Quebec Charlevoix haar deuren. Met een adembenemend uitzicht op de St. Lawrence River, biedt dit nieuwe Resort het hele jaar door een unieke ervaring voor gezinnen, stelletjes en vrienden. Het is de ideale locatie voor uw wintervakanties dankzij de nabijheid van de pistes: geniet van de meest spectaculaire ski-ervaring ten oosten van de Rockies.

Bekijk meer informatie