Wat is het beste moment om naar Cancún te gaan?

Het is één van de bekendste en populairste plekken in Mexico. In Cancún geniet u optimaal van de witte zandstranden, turquoise wateren en waanzinnige avonden. Benieuwd naar Cancún? Hier zijn onze tips voor wanneer u het beste naar Cancún kunt gaan!

WAT IS DE BESTE PERIODE OM NAAR CANCÚN TE GAAN?

Verlangt u naar zon? ** Cancún ** is de ideale bestemming voor lange, zonnige dagen. De beste periode voor Cancún is ** tussen november en mei**, tijdens het ** droogseizoen**. U zult genieten van een ** ideaal klimaat ** op het schiereiland, met ** temperaturen tussen 25°C en 30°C**. Milde temperaturen, perfect voor ontspanning en voor een reis naar het hart van de Riviera Maya.

U kunt ook ** vertrekken buiten het droogseizoen**. ** Cyclonen ** en ** zware regenval ** kunnen de periode tussen september en oktober onderbreken. Van juni tot oktober stijgen de temperaturen aanzienlijk, evenals de neerslag. ** Een vertrek tussen half maart en eind mei ** is perfect om te profiteren van de ** zonnige tempraturen** in Cancún.

Wist u dat...

Voordat het de populairste badplaats in Mexico werd, Cancún een klein eiland was dat bewoond werd door een paar honderd Maya's? Op het schiereiland Yucatán, waar Cancún zich bevindt, kunt u vele overblijfselen van deze beschaving bewonderen. De bekendste is de site van Chichen-Itzá. De site Chichen-Itzá staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en werd beschouwd als één van de zeven wereldwonderen.

Al onze Resorts in de buurt van Cancún

SPRING BREAK IN CANCÚN

In maart is Cancún erg geliefd vanwege Spring Break, een populaire vakantie in Noord-Amerika. Dit moment zorgt voor onvergetelijke avonden ** op de mooiste stranden van Mexico**. Gedurende ** vier weken ** bezoeken Amerikaanse en Canadese afgestudeerden Cancún om ** te feesten, te ontspannen ** en ** hun studie een tijdje te vergeten**. Een bijzondere ervaring om mee te maken, nietwaar?

Wist u dat...

De eerste Spring Break-activiteiten georganiseerd werden door een zwemtrainer in Florida in 1936? Beetje bij beetje zijn deze festiviteiten die steeds meer studenten aantrekken uitgebreid.

Al onze excursies in Cancún

MET UW GELIEFDE OF MET DE FAMILIE: BEZOEK CANCÚN SAMEN

Cancún is ideaal voor een ** reis met z'n twee**. ** Ontspannen, de Maya-cultuur ontdekken en genieten van hemelse stranden**, een ** romantisch programma ** geschikt voor alle seizoenen. Voor een ** romantisch uitje ** bezoekt u de ** Islas Mujeres**, een idyllisch eiland niet ver van Cancún. ** De zandstranden, de pittoreske pontons en de uitzonderlijke zeebodem ** zullen u betoveren. Wandel op ** Playa Norte ** op het puntje van het eiland om een ** onvergetelijke zonsondergang ** te bewonderen.

Als u samen met de ** familie ** Cancún bezoekt, is de zomerperiode ideaal voor de kinderen. De ** ontdekking van de lokale cultuur**, de ** hemelse landschappen ** en de ** paradijselijke stranden ** zullen u verrassen. Niets beters dan het nemen van een ** duik ** in één van de ** vele cenotes ** ** in het hart van Yucatán**. Deze ** natuurlijke zoetwaterbronnen ** zijn de perfecte plek om te ** snorkelen ** en de ** Mexicaanse onderwaterfauna ** te bewonderen. Een activiteit waar kinderen zeker van zullen genieten!

Dit zal u ook leuk vinden