Houdt u van golfen? Wij ook!

Welkom in de Club met een voorliefde voor clubs

Club Med houdt van sport in het algemeen en vooral van golf. Lessen voor alle niveaus, banen op unieke locaties ontworpen door de beste golfarchitecten, services op maat voor golfers... Profiteer van uw vakantie om uw handicap te doen dalen!

Al onze Resorts waar u kunt golfen

Filters

Golfbanen met karakter

Boeiend van de eerste tot de laatste hole

Bedwing de gevaarlijke rough van de Royal Golf Cabo Negro in Marokko vlakbij Resort Yasmina, stel uw geduld op de proef op de heuvelachtige baan in Resort Vittel Ermitage of probeer de verrassende waterhindernissen van Kohama Island in Japan te ontwijken... Beoefen uw favoriete sport op een van de terreinen in de buurt van onze Resorts. U verveelt zich geen moment! Ook vanuit ons Resort Club Med Bali kunt u de mooiste banen ontdekken.

Sublieme spelervaringen

Op sublieme bestemmingen

Opgelet: Club Med is niet verantwoordelijk voor misgeslagen balletjes als gevolg van het oogverblindende landschap. Denk aan de vuurrode kliffen in Portugal, de savanne en de oceaan op Mauritius vanuit ons Resort Albion, of de Villa's Albion, de honderdjarige bomen van Vittel Ermitage... Al deze inspirerende omgevingen maken elke potje onvergetelijk!

Ontdek al onze golfbestemmingen

Onze beste Resorts voor golfers

op de mooiste greens van de wereld

Beleef een unieke golfervaring in een van onze Resorts en geniet van een all-inclusive vakantie, op een paar uurtjes vliegen of aan de andere kant van de wereld.
Droomgreens en uitzonderlijke banen wachten op u!

Club Med begeleidt u

§ Is het golfmateriaal inbegrepen in mijn verblijf?
§ Wanneer kan ik een golfvakantie reserveren bij Club Med?
§ Kan ik mijn kinderen leren golfen?
§ Waar moet ik heen voor een onvergetelijke golfvakantie?

Is het golfmateriaal inbegrepen in mijn verblijf?

Sommige Resorts bieden u de mogelijkheid om uw materiaal en uw 'soft spikes' te huren. Speelt u toch liever met uw eigen spullen, dan regelen wij graag voor u het transport (mogelijk op bepaalde vluchten).

Wanneer kan ik een golfvakantie reserveren bij Club Med?

Club Med biedt het hele jaar door golfvakanties op de mooiste banen ter wereld.

Reserveer nu

Kan ik mijn kinderen leren golfen?

Club Med biedt golflessen voor kinderen. De Mini Club Med biedt een minigolfprogramma vanaf 4 jaar en vanaf 8 jaar kunnen uw kinderen golflessen volgen bij onze G.Os in een leuke en ontspannen omgeving. Ontdek hier sport voor kinderen bij Club Med >

Waar moet ik heen voor een onvergetelijke golfvakantie?

Kies voor een oogverblindende omgeving de baan van de beroemde Nirvana Bali Golf in Indonesië, of de nieuwe golfbaan in Marbella. Vittel Ermitage biedt u een door de Franse Golffederatie goedgekeurde green aan en voor een onvergetelijke golfcruise gaat u aan boord van de Club Med 2 voor een reis langs de meest prestigieuze banen van de Caraïben of de Middellandse Zee.

Ook interessant voor u...