Golf: oefen uw swing

Houdt u van golfen? Wij ook!

Welkom in de Club met een voorliefde voor clubs...

Club Med houdt van sport in het algemeen en vooral van golf. 17 scholen aangepast aan alle niveaus, parcours ontworpen door de beste golfarchitecten op unieke locaties, diensten op maat van golfers... Profiteer van uw vakantie om uw handicap te doen dalen!

GOLFTERREINEN MET KARAKTER

Boeiend van begin tot einde

Bedwing de gevaarlijke rough van de Royal Golf Cabo Negro in Marokko, stel uw geduld op de proef op de grillige holes in Piemonte op 2000 meter hoogte vanuit Resort Pragelato of probeer de verrassende waterhindernissen van Kohama Island in Japan te ontwijken... Beoefen uw favoriete sport op een van de terreinen in de buurt van onze Resorts. U verveelt zich geen moment! Ook vanuit ons Resort Club Med Bali kunt u de mooiste banen ontdekken.

SUBLIEME RUIMTES

op uitzonderlijke locaties

Opgelet: Club Med is niet verantwoordelijk voor misgeslagen balletjes als gevolg van het oogverblindende landschap. Denk aan de vuurrode kliffen in Portugal, de savanne en de oceaan op Mauritius vanuit ons Resort Albion, of de Villa's Albion, de honderdjarige bomen van Vittel Ermitage... Al deze inspirerende omgevingen maken elke partij onvergetelijk!

Vind uw speelplaats

Onze golfbestemmingen

Villa's Albion
Villa's Albion
Villa's & Chalets