Golf

Houdt u van golfen? Wij ook!

Welkom in de Club met een voorliefde voor clubs...

Club Med houdt van sport in het algemeen en vooral van golf. 17 scholen aangepast aan alle niveaus, parcours ontworpen door de beste golfarchitecten op unieke locaties, diensten op maat van golfers... Profiteer van uw vakantie om uw handicap te doen dalen…

GOLFTERREINEN MET KARAKTER

Boeiend van begin tot einde

Bedwing de gevaarlijke rough van de Royal Golf Cabo Negro in Marokko, stel uw geduld op de proef op de grillige holes in Piemonte op 2000 meter hoogte of probeer de verrassende waterhindernissen van Kohama Island in Japan te ontwijken... Beoefen uw favoriete sport op een van de terreinen in de buurt van onze Clubdorpen. U verveelt zich geen moment!

SUBLIEME RUIMTES

op uitzonderlijke locaties

Opgelet: Club Med is niet verantwoordelijk voor misgeslagen balletjes als gevolg van het oogverblindende landschap. Denk aan de vuurrode kliffen in Portugal, de savanne en de oceaan op Mauritius, de honderdjarige bomen van Vittel Ermitage... Al deze inspirerende omgevingen maken elke partij onvergetelijk!

Vind uw speelplaats

GOLFSCHOLEN

Uw lessen zijn in uw arrangement inbegrepen

Wilt u graag uw golftechniek verbeteren of een eerste keer golfen, maar liever niet alleen? De 17 golfscholen van Club Med zijn aangepast aan uw behoeften én zijn inbegrepen in de all-informule! 6 dagen in de week kunt u deelnemen aan groepslessen voor beginners of gevorderden onder leiding van onze G.O®, die de fairways op hun duim kennen. Ook al het nodige materiaal is voorhanden.

Onze Resorts met golfschool

STAGES EN PRIVÉLESSEN

Verfijn uw techniek tot in de puntjes

Uw grip optimaliseren, uw slice corrigeren, uw zelfvertrouwen opkrikken... Golfen doet u op zijn best met advies op maat. Daarom organiseert Club Med in sommige Clubdorpen privélessen en intensieve stages voor maximum 8 personen, gegeven door gediplomeerde G.O® en gerenommeerde professionals (met toeslag).

Al onze golf lessen

GOLF OP KINDERMAAT

Voor uw kleine Tiger Woods of Michelle Wie in spe

Bij Club Med kunnen kinderen vanaf 4 jaar voor het eerst proeven van de golfsport (minigolf bij de Mini Club Med®) en zich vanaf de leeftijd van 8 jaar verder verdiepen in de golftechnieken. In een ontspannen sfeer leren onze G.O® hen spelenderwijs de knepen van het vak.

Onze dorpen voor kleine golfspelers

BIJGESTAAN DOOR EEN PROFESSIONAL

De ideale leerschool

De stages of privélessen in onze scholen worden gegeven door gediplomeerde G.O® en erkende trainers die hun passie op meesterlijke wijze aan u doorgeven. Uiteraard kunt u onze sublieme parcours ook op eigen houtje verkennen...

UW MOMENT

Kleine extra's speciaal voor golfers

Lunch op een later tijdstip zodat u de 18 holes op uw eigen tempo kunt afronden, wekelijkse wedstrijden in bepaalde Clubdorpen, speciale ontmoetingsruimtes om uw ervaringen met andere golfers te delen... We hebben goed nagedacht over alle details om uw ervaring op en naast de green nog completer te maken.

Onze golfbestemmingen

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?