Trakteer uzelf in de winter op een all-inclusive cruise in het Caribisch gebied in uw eigen tempo.

Ga voor uw all-inclusive vakantie aan boord van de Club Med 2, het zeiljacht met vijf masten, voor een uitzonderlijke cruise. Aan boord: verfijnde service, een unieke sfeer en activiteiten voor iedereen (sport, zwembad, ontspanning, ontdekking).

Onze cruises in de winter van 2022/2023

ONZE CRUISES IN DE CARAÏBEN IN DE WINTERIn hartje winter is niets fijner dan de Caribische zon, diens stranden, smaken, en kleuren.

Tijdens uw cruisereis is de speurtocht begonnen: ontdek paradijselijke eilanden zoals Grenada, Marie-Galante, Curaçao... of verken nog authentieke tussenstops zoals in Panama. Het Club Med 2 dek is als een springplank die u voortstuwt naar de mooiste locaties en juweeltjes van het Caribisch gebied. Wij gaan elke dag op pad om nieuwe culturen en ervaringen te ontdekken.

Ontdek ook...Onze cruises in het Middellandse Zeegebied in de zomer

Voor een lang verblijf of een korter lenteweekend, vaar langs de Middellandse Zeekust voor een all-inclusive cruise. Ontdek de parels van de Middellandse Zee: Italië, Corsica of zelfs Griekenland. De rotsen van Meteora, het onmisbare Santorini en de duizelingwekkende kliffen, en Heraklion en diens Kretenzische charme.

Ontdek al onze cruises in het Middellandse Zeegebied