De Club Med 2
Ons 5§ zeilschip

Geluk aan stuurboord

Comfort en genot

Uw cruise op een luxe zeilschip

"Wij staan met 200 personen voor u klaar om uw comfort te verzekeren en het is onze wens om u een unieke maritieme vakantie te bezorgen. Een gastronomische, culturele, rustgevende en feestelijke cruise, wij zijn er om u een droomvakantie te bezorgen." - Uw kapitein

Dekken & cabines

Elegant en inventief, de inrichting van ons cruiseschip is geïnspireerd op de routes en reizen van geweldige zeevaarders. Op verschillende dekken en 2000 m² teak is de sfeer kalm en hebben de cabines allemaal uitzicht op zee. Op Dek D zijn tien ruime en comfortabele suites die baden in daglicht.

Ontdek de plattegrond van het schip

Bars & Restaurants

Verrukkelijk eten & cocktailpauze

Gastronomische smaken

In de vakantiemodus kunt u uw eigen smaken en tijden kiezen, tussen de à la carte geserveerde maaltijden in het restaurant Magellan en het buffet in het restaurant Méditerranée. Het zijn in ieder geval onweerstaanbare gerechten, gemaakt met de beste producten en gecombineerd met geweldige wijnen. Aan boord van ons luxe zeilschip is echt alles inbegrepen, zelfs de snackpauze en de cocktailpauze!

Water- & Landsporten

Een ruime keuze aan activiteiten aan boord van ons zeilschip

Adem in, adem uit!

Het bewonderen van de betoverende landschappen is niet de enige activiteit aan boord van de Club Med 2. Word fit in de fitnessruimte en beleef nieuwe sensaties in de nautische hal waar u kunt windsurfen, waterskiën of paddleboarden.

Spa & Wellness

Zen houding

Reis naar het land van de zintuigen

Schoonheid, ontspanning of herstelling, trakteer uzelf op momenten van welzijn tijdens uw cruise. In de verfijnde ruimte van 110 m² van de Club Med Spa, ontdekt u gepersonaliseerde programma's verzorgd door wellness-specialisten (met toeslag).

Ontdekkingen & Excursies

Ontdek de wonderen van de wereld

Ga op ontdekking

Ontdek nieuwe culturen en sta open voor verschillende werelden. De Club Med 2 is als een springplank voor het verkennen van de wonderen die elk land verbergt.

Eén cruise en vele ontdekkingen

Een absolute aanrader, de tussenstops gedurende de dag zorgen voor een geprivilegieerde ontdekking van de mooiste plekjes en pareltjes van de Middellandse Zee of het Caribisch gebied. Kom en ga wanneer u wilt, en ervaar de ultieme vrijheid. Beachers pendelen constant, zelfs met late stops, wanneer de nachten het warmst zijn.

Onze begeleide excursies*

Dompel uzelf onder in de lokale cultuur door elke dag te kiezen voor onze begeleide excursies. Afhankelijk van de tussenstops wordt elke dag een optioneel excursieprogramma aangeboden.

Boek uw excursies voor uw vertrek, of ontdek bij aankomst aan boord ook andere excursies die te koop zijn, op voorwaarde dat het maximale aantal deelnemers niet reeds is bereikt.

De excursies zijn niet uitwisselbaar en zijn onderhevig aan wijzigingen afhankelijk van weersomstandigheden en/of lokale autoriteiten.

*Met toeslag

Lounge- & Feestavonden

Gezelligheid gegarandeerd

De Club Med Spirit

Wij zouden de shows, de witte avond en alle uitzonderlijke momenten die de G.Os® hebben bedacht, voor geen goud willen missen. Voor rustigere avonden kunt u genieten van de rust van de zee aan dek of van gezellige gesprekken in de lounges.

Lounge- of feestavonden, aan u de keuze!

De nachten lijken misschien te kort wanneer ons fantastische vijfmastschip onder de sterren verder vaart. Geniet elke avond van verrassingen die door het G.O®-team zijn bedacht om u onvergetelijke momenten te bezorgen.

Op het teakdek, met de ondergaande zon op de achtergrond, nodigt de zeebries u uit voor cocktailavonden terwijl vanuit de bar jazzy tonen te horen zijn. De Club Med 2 faalt niet in traditie, en chique outfits zijn aan de orde van de dag voor de Captain's Party. Begin aan een onvergetelijke cruise met Club Med!

Onze routes

het hele jaar door!

Plan een cruise in het Caribisch gebied of de Middellandse Zee!

Wij zijn trots en blij om u mee te nemen naar de mooiste kusten van de Middellandse Zee en het Caribisch gebied, naar soms authentieke tussenstops waar alleen ons prachtige zeilschip voor anker gaat.