Een ideaal klimaat het hele jaar door, voor een totale verandering van omgeving: welkom bij waar het allemaal begon, de Middellandse Zee.

Van gastronomie tot shows, architectuur en activiteiten: uw Resort ademt een sterke lokale cultuur. U verkent de typische dorpen en diens traditionele markten in de buurt en u sport in een levensgrote sportschool: op het water, ter land en zelfs in de lucht. Marokko, Portugal, Provence, Tunesië, Turkije, Griekenland of Italië... Klaar voor een duik in het diepe?

Onze Resorts in het Middellandse Zeegebied die deze zomer open zijn:

Da Balaia
Da Balaia
4 Drietanden

Locaties die al 70 jaar zorgvuldig zijn geselecteerd

Met uitzicht op zee, aan de poorten van een duizend jaar oude stad, midden in de weelderige natuur... Onze Resorts zijn genesteld in het hart van de meest uitzonderlijke locaties in de Middellandse Zee. Hier geniet u van alle ruimte die u nodig heeft voor uw privacy. Echte paradijselijke plekjes, speciaal voor u.

Ontdek hoe Club Med deze uitzonderlijke plekken beschermt

Da Balaia 4§ - Portugal

Onder een prachtige blauwe lucht steek ik mijn tee in de grond, op de Pine Cliff-golfbaan met uitzicht op de oceaan. Twee okerkleurige kliffen steken uit boven de Atlantische Oceaan... Het spektakel is grandioos. Vervolgens vertrek ik om de pareltjes van de zuidkant van Portugal te verkennen: Faro, Albufeira... ik zal deze uitzichten nooit vergeten.

Ontdek Da Balaia

Kamarina 3§ - Sicilië

De zon straalt, de temperatuur is perfect. We maken van de gelegenheid gebruik om de omgeving van Kamarina op de fiets te verkennen. Naarmate de kilometers voorbijgaan, nemen we de schoonheid van de kusten ten volle in ons op: traditionele dorpjes, natuurreservaten... We komen zeker nog een keertje terug, mooi Sicilië.

Ontdek Kamarina

Cefalù 5§ - Sicilië

In de stilte van de dageraad zwem ik in het overloopzwembad. Mijn blik wordt getrokken naar La Rocca, een 244 meter hoge rots die uit het diepe blauw van de Tyrreense Zee oprijst. Wat een uitzicht! Daarna maken we een uitstapje naar Palermo, ver weg van de zomerdrukte, waar we ons vergapen aan de architectonische wonderen.

Ontdek Cefalù

Door Maps621697 op 3/11/2020 in Da Balaia.Meer weten over Resort Da Balaia >

Samen Veilig

U kunt erop rekenen dat wij de nodige maatregelen treffen om u een rustig verblijf te bieden.
Ontdek in video de Club Med-ervaring die Ève en Julien onlangs hebben beleefd. Gevarieerde activiteiten, een uitzonderlijke natuurlijke omgeving en opnieuw vormgegeven entertainment, alles in veiligheid. Dit is wat u ook te wachten staat tijdens uw volgende vakantie.

Al onze maatregelen

COVID-19 garantie inbegrepen in uw pakket

Deze zomer bundelt Club Med de krachten met Europ Assistance en biedt alle G.Ms een garantie op medische bijstand inbegrepen in het pakket, in geval van ziekte door COVID-19.
§ Al uw ziektekosten in het buitenland worden vergoed, inclusief repatriëring.
§ In het geval van ziekenhuisopname worden naast uw ziektekosten ook aanvullende services gedekt, zoals verblijfskosten voor uw begeleiders
§ In geval van quarantainemaatregelen in verband met besmetting, zijn de kosten van verlenging van uw verblijf in het Resort gedekt
§ Als u de geplande retourvlucht mist: het assistentiecentrum zorgt voor en organiseert een nieuwe retourvlucht volgens de vereisten van het medisch team.

Geldig voor vertrekken tot en met 30 april 2021. Binnen de grenzen van de garanties van het contract. De gevolgen van wereldwijde COVID-situaties in het land waar het Resort zich bevindt, vallen niet onder de garantie, zoals: grensafsluitingen (per regio / stad / sluiting van de luchthaven / vluchtannulering / sluiting van het Resort...), onderbreking van verblijf (na afkondiging van een noodsituatie op gezondheidsgebied) en quarantaine (op bestemming, zonder ziek te zijn).

Bekijk de voorwaarden en de details van de garantie

Wilt u meer weten over onze handelingen omtrent Covid-19?

Dit vindt u vast ook leuk

Onze aanbiedingen

Ontdek al onze aanbiedingen, van Happy First vroegboekkorting tot onze aanbiedingen die het hele jaar geldig zijn.

Reserveer nu

Eerste keer Club Med?

U stelt zich wellicht duizenden vragen over uw eerste vakantie met Club Med. Ontdek onze "klaar-voor-vertrek" gidsen die wij speciaal ontworpen hebben om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek meer

Cruises in de Caraïben

Ga deze winter de zee op en ontdek onze cruises in de Caraïben aan boord van de Club Med 2.

Bekijk dit