Onze Resorts in het Middellandse Zeegebied:

Filters

Het hele jaar door een prettig klimaat, een rijke geschiedenis, en verrukkelijke lokale gastronomie

Van lokale culinaire specialiteiten tot traditionele shows, eeuwenoude architectuur en spannende activiteiten: onze Resorts zijn nauw verbonden met de lokale cultuur. Verken de typische dorpjes en traditionele markten in de buurt, en sport in een levensgrote sportschool: op het water, ter land en zelfs in de lucht. Spanje, Marokko, Portugal, Provence, Tunesië, Turkije, Griekenland of Italië... Klaar voor een duik in het diepe?

Wat is inbegrepen in uw pakket?

 • +

  Kinderclubs van 4 t.e.m. 17 jaar

 • +

  Gastronomische keuken & lokale specialiteiten

 • +

  De hele dag door premium bar & snacks

 • +

  Sporten: materiaal, lessen, toernooien etc.

 • =

  Feestelijk dag- & avondentertainment

 • Meer informatie

Ook interessant...

Onze aanbiedingen

het hele jaar door geldig

Voor de beste prijs op vakantie gaan? Ontdek hier al onze aanbiedingen: van last-minute deals, gratis verblijf voor kinderen, huwelijksreis-specials, onze Happy First vroegboekkorting...

Meer weten

Gratis verblijf

voor kinderen tot 6 jaar

Op al uw vakanties in onze Resorts in de zon, hebben wij een speciale aanbieding: kinderen tot 6 jaar verblijven gratis, en kinderen tussen de 7 en 17 jaar profiteren ook van speciale kortingen!

Meer weten

Cruises

in het Middellandse Zeegebied

Stap aan boord van ons legendarische zeiljacht de Club Med 2 en ontdek de verborgen schatten van de Middellandse Zee. Verfijnde services, een uitgebreid wellness- en sportaanbod, en de mooiste vaarroutes.

Meer weten