Een archipel van diverse ervaringen: beleef op de Bahama's meer dan een all-inclusive vakantie

Aquatische sensaties in turquoise wateren, bijzondere ontmoetingen rond het koraalrif, excursies in de tropische natuur: midden in de Atlantische Oceaan, tussen de 700 eilandjes van de archipel, beleeft u te gekke avonturen op de Bahama's.

Waar te verblijven? Breng een all-inclusive vakantie door in ons Resort Club Med Columbus Isle

Columbus Isle

Columbus zette meer dan vijfhonderd jaar geleden als eerste voet aan wal op de Bahama's. Een eiland met langgerekte, goudgele stranden aan het groenblauwe water van de Caribische Zee. Resort Columbus Isle aan Bonefish Bay is ingericht met kunstvoorwerpen uit verre streken. U kunt hier de rijke onderwaterwereld van de Bahama's verkennen, over het kristalheldere water van de baai glijden of u heerlijk laten masseren* met uitzicht op de oceaan.

*Met toeslag

Columbus Isle
Columbus Isle
Vlucht inclusief
4 Drietanden

Te ontdekken op de Bahama's:

Ga voor het exotisme van een vakantie op de Bahama's

Verken eiland na eiland tijdens uw all-inclusive vakantie in de Bahama's. Bewonder dit kleine hoekje van het paradijs tussen Florida en Cuba en begrijp waarom deze archipel het genot is van duikliefhebbers. Op de Berry-eilanden kunt u na het zonnebaden bij Mamma Rhoda Rock duiken en snorkelen. Ongeveer vijftig soorten exotische vissen vinden hun toevlucht in dit ondiepe rif. Verleng deze idyllische momenten op Gold Rock Beach. In het hart van Lucayan National Park, bereikbaar per boot vanaf Resort Club Med Colombus Isle, strekt de kust zich uit zover het oog reikt : u voelt u alleen op de wereld.

CLUB MED, IDEAAL VOOR WATERSPORTEN

Verover de Bahama's

Deze natuur verbaasde de eerste ontdekkingsreizigers. Treed op het eiland San Salvador in de voetsporen van Christopher Columbus. Ongeveer tien minuten van uw Club Med Colombus Isle, markeert een kruis de exacte locatie waar de beroemde navigator in 1492 landde... De geschiedenis van de Bahama's is ook te zien op Parlement Square. Geconfronteerd met het veelkleurige spektakel van de roze en groene gevels, bewondert u de Georgische neoklassieke architectuur van Nassau. 10 minuten van Parliament Square, op Paradise Island, ontdekt u het mariene erfgoed tijdens uw all-inclusive verblijf op de Bahama's. Het Marine Habitat is een van de grootste aquaria ter wereld.

GENIET NA DE EXCURSIES VAN ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

Sensaties en ervaringen: alles is inbegrepen tijdens uw verblijf op de Bahama's

Aangetrokken door het onderwaterlandschap, wordt u ondergedompeld in de stille onderwaterwereld. U ontdekt de mysteries van Dean's Blue Hole. Deze enorme verticale kloof daalt af tot 202m. Het gevoel van leegte is duizelingwekkend en de ervaring blijft in uw geheugen gegrift. Maak na deze spanning plaats voor zoete emoties en vertrek naar Cat Island. Dit eiland van rust herbergt een sprankelend en verrassend strand van roze zand: een totale ontsnapping in een landschap getekend met romantiek!

ONTDEK WATERSPORTEN BY CLUB MED

Een archipel van diverse ervaringen

Aquatische sensaties in turquoise wateren, bijzondere ontmoetingen rond het koraalrif, excursies in de tropische natuur: midden in de Atlantische Oceaan, tussen de 700 eilandjes van de archipel, beleeft u te gekke avonturen op de Bahama's. Wist u dat de Bahama's meer dan 700 eilanden en eilandjes zijn? Hiervan zijn er slechts 20 bewoond, waaronder het eiland waar het Club Med Resort Colombus Isle ligt. Meer dan 14.000 km² geluk tussen turquoise zee en warm zand, allemaal met weelderige en unieke vegetatie.

ONTDEK ONS RESORT OP DE BAHAMA'S

Ontdek de geheimen van de Bahama's

Witte zandstranden, helder water, kokospalmen... Genieten van uw vakantie betekent ook lekker niets doen. Focus op de essentie, het plezier van ontdekken, bezoeken en uitrusten. All-inclusive vakanties bij Club Med staan ​​garant voor onvergetelijke momenten. Nautische activiteiten, familie-uitjes, ontdekking van de archipel, verandering van omgeving gegarandeerd. Nieuwe sensaties worden u aangeboden tijdens uw vakantie. Geniet 's ochtends van de zeelucht door de luiken van uw bungalow te openen. Het fijne en warme zand heeft geen geheimen voor u, net zoals de vele baaien die jong en oud zullen bekoren. De alledaagse zorgen liggen achter u tijdens deze vakanties in de zon, Club Med heet u welkom en voorziet u van alles wat u nodig heeft voor een unieke vakantie.

ONTDEK DE LUXE VAN ALL-INCLUSIVE

Bahama's: een honeymoonbestemming

Het hele jaar door zon, turquoise wateren, verlaten stranden van wit zand maar ook veel kleuren, kunst en levendige muziek. Columbus Isle is een perfecte huwelijksreisbestemming voor een all-inclusive vakantie op de Bahama's.

SPECIALE AANBIEDING VOOR PASGETROUWDEN

Uw huwelijksreis met Club Med

Profiteer van ons aanbod voor een romantische en onvergetelijke huwelijksreis.
We beloven u, we leggen u in de watten!

Meer details

Ook interessant voor u...