Waar te verblijven? Breng een all-inclusive vakantie door in Club Med:

Gegarandeerd plezier tijdens uw luxe all-inclusive vakantie in Italië

Gerenommeerde gastronomie, een mild en zonnig klimaat, charmante dorpjes en steden vol kunst en geschiedenis: tussen zee en bergen verrast uw verblijf in Italië evenzeer als verleidt. Leef la dolce vita door de meerdere identiteiten van Italië.

Te ontdekken in rondom onze Resorts in Italië:

All-inclusive verblijf in Italië: de wonderen van natuurgebieden

Italië schittert met de diversiteit van landschappen: meren, kreken, platteland omzoomd door pijnbomen... Ontdek de unieke eigenschappen!

  • Op Sicilië, op 3 uur rijden van Resort Club Med Kamarina, maak een fietstocht op de hellingen van de Etna, de meest actieve vulkaan van Europa. U gaat naadloos van groene bossen naar lavawoestijnen.
  • Breid het wonder uit met het Siciliaanse achterland, aan de kant van de Vallei van de Tempels in Agrigento. Op dit rotsachtige voorgebergte staat een reeks Dorische tempels en oude overblijfselen die een duizend jaar oude geschiedenis vertellen, geclassificeerd als UNESCO-werelderfgoed.
  • Voor een explosieve show, vanaf Resort Club Med Cefalù, richting de Eolische eilanden en de beklimming van Stromboli, vulkaan actief voor Sicilië en Calabrië. Profiteer van uw all-inclusive verblijf in Italië om het fascinerende schouwspel van de frequente inbraken te bewonderen.
  • Ga na dit indrukwekkende spektakel naar het strand Forgia Vecchia en de vredige baai, die uitkijkt op de oostelijke helling van de vulkaan.
ONTDEK CEFALU

Het zuiden, een land van geschiedenis en legendes

Sicilië is een land dat bijzonder rijk is aan overblijfselen van deze geschiedenis.

  • Neem tijdens uw all-inclusive verblijf in Italië de tijd om het rustige eiland Ortygia, het historische centrum van Syracuse te verkennen, op 1u30 van Club Med Kamarina. Waardeer de oude overblijfselen, zoals de tempel van Apollo.
  • Voeg dan een culturele dimensie toe aan uw all-inclusive verblijf in Italië. Op honderd meter van Resort Club Med Cefalù, ontdek het historische centrum van de stad en in het bijzonder de Pescara-poort, die de stad met het strand verbindt en de oude haven.
MUST-SEES VOOR EEN FAMILIEVAKANTIE

Prikkel de zintuigen tijdens uw all-inclusive vakantie in Italië

Na gedistilleerd eten is het tijd voor echte gastronomie, een onmisbare tussenstop tijdens een all-inclusive verblijf in Italië!

  • Begin uw smaakavontuur op 2 uur rijden van Resort Club Med Pragelato, in het hart van de vijf wijngaarden van Piemonte (Langhe-Roero en Monferrato), door Unesco geklasseerd als werelderfgoed.
  • Het is een paar kilometer verderop, in deze bergachtige omgeving, dat u ook kunt genieten van de Bogogno golfbaan en aan het einde van het spel een glaasje spritz kunt drinken met uitzicht op de berg!
  • Verlaat de wijngaarden om aan tafel te gaan en proef, in de buurt van Resort Club Med Cefalù, in de buurt van Catania of Palermo, de beste Siciliaanse specialiteiten. Typische mediterrane keuken, beïnvloed door de gastronomie van Spanje, Griekenland en de Arabische wereld, laat u de beste lokale producten ontdekken: aubergine is nooit beter dan in caponata, vergezeld van tomaten, kappertjes en olijven. Het is onmogelijk om arancini of Siciliani cannoli niet te proeven.
ONTDEK DE SICILIAANSE GASTRONOMIE IN KAMARINA

Ook interessant