Waarom proeft u niet van la dolce vita tijdens de kerstvakantie?

Ga naar Italië en ontdek de zoetheid van het leven om Kerstmis te vieren zoals het hoort! Tussen culturele bezoeken en feestelijke maaltijden, breng Kerstmis door in de grote laars voor onvergetelijke herinneringen onder de Italiaanse lucht!

BRENG KERST DOOR IN ROME

Ontdek Rome in de maand **december **en proef de kerstsfeer die zich in de **Italiaanse hoofdstad **vestigt! Verlichting, versieringen en **kerstmarkten **bloeien vanaf het begin van de maand door de stad.

Profiteer van uw kerstvieringen in Italië om de niet te missen monumenten te ontdekken, zoals het Colosseum, het Pantheon of de Sint-Pietersbasiliek. Wandel door de steegjes en ontdek de charme van de oude stenen in het hart van het historische centrum.

Wandel met **glühwein **in de hand door de paden van de kerstmarkt op Piazza Navona, de grootste kerstmarkt in de stad. Maak van de gelegenheid gebruik om uw laatste kerstinkopen te doen en de verlichting te bewonderen. Trek voor een leuke tijd met het gezin de schaatsen aan en geniet van een momentje glijden op een van de schaatsbanen die de stad geniet.

Als laatste zal een kleine wandeling in Regno di Natale jong en oud bekoren! Dit kleine kerstdorp met een magische sfeer dompelt u direct onder in de vakantiesfeer. Entertainment, kerstelfjes en ijzige landschappen staan ​​op het programma. Iets om kinderen te plezieren!

Kom Kerstmis vieren in Rome en in de grote steden van Italië!

KERSTVAKANTIE IN DE ITALIAANSE ALPEN

Breng een bezoek aan de met sneeuw bedekte bergen van de Italiaanse Alpen om Kerstmis te vieren in Noord-Italië. Deze regio staat vol met adembenemende natuurgebieden, die in alle seizoenen ontdekt kunnen worden. Profiteer van de winter om van de vele skipistes af te skiën die de Italiaanse Alpen bevolken en het adembenemende uitzicht op de omliggende bergen te bewonderen. Na een goede dag skiën kunt u genieten van een wandeling in Aosta, iets verderop in de vallei, om een ​​goede **glühwein **te proeven en op te warmen op de paadjes van de kerstmarkt.

De met sneeuw bedekte bergen als achtergrond, de zuivere berglucht en de charme van de houten chalets, een magische omgeving om de feestdagen in Italië door te brengen! De Italiaanse Alpen bieden u een scala aan ideale bestemmingen om Kerstmis te vieren. Breuil-Cervinia zal u verrassen met zijn vele alpine activiteiten, tussen skiën, sneeuwschoenwandelen, hondensleeën of ijskarten, de keuze is enorm. Profiteer ook van de feestdagen om enkele lokale producten te proeven, zoals panettone of panforte, het beroemde kerstdessert in Italië!

Uw kerstvakantie doorbrengen in Italië betekent genieten van de mooi verlichte **kerstmarkten **en het proeven van lokale specialiteiten, in een feestelijke en warme sfeer. Ontdek, afhankelijk van de regio waarin u verblijft, de verschillende eindejaarsgebruiken in Italië! Buon Natale!

Wist u dat?

Panettone is één van de bekendste Italiaanse taarten! Het is een soort grote brioche van ongeveer 30 centimeter hoog, gevuld met de schil van gekonfijt fruit en rozijnen. De oorsprong van panettone is nog steeds een mysterie, aangezien er verschillende legendes over bestaan!

Ga skiën in de Italiaanse Alpen en kom langs in één van onze Resorts!

GENIET VAN DE FEESTDAGEN IN DE GROTE MERENSTREEK

Plan uw kerstvakantie in het gebied van de Grote Meren, om dit jaar Kerstmis op Italiaanse wijze te vieren! In deze regio van Noord-Italië worden steden en dorpen tijdens de feestdagen versierd met hun mooiste lichten.

Ga naar het **Gardameer **om de sfeer en charme van Kerstmis in Italiaanse stijl te ervaren. In Garda kunt u profiteren van de "Natale tra gli olivi" om lokale specialiteiten te proeven en uw laatste boodschappen te doen. Rondom het meer worden ook andere **kerstmarkten **gehouden, voor magische momenten aan het water.

Verleng uw verblijf in **Como **voor een nog authentiekere kerstvakantie. Verlichting, kerstmarkt en feestelijke sfeer, Como belooft u mooie feestdagen. Trek uw schaatsen aan en geniet van de ijsbaan op Piazza Cavour, die uitkijkt over het Comomeer. Een magisch panorama voor een gezellig moment met het gezin!

Ervaar ook de magie van Kerstmis aan de oevers van het Lago Maggiore, in het hart van kleine besneeuwde bergdorpjes. Handgemaakte kerststallen, typische kerstversieringen en lokale ambachten, proef de Italiaanse kerstsfeer!

dit vindt u wellicht ook leuk...