Sicilië

Zin in een reis naar Sicilië? Het eiland Sicilië, een autonome Italiaanse regio, heeft een weergaloze schoonheid en biedt een gevarieerde mix van zee, bergen en vulkanen. Sicilië heeft haar eigen identiteit ontwikkeld en heeft een rijk cultureel patrimonium, met archeologische plaatsen en Romaanse kunsten. Voor uw vakantie op Sicilië stelt Club Med u voor om de bestemming Kamarina te ontdekken. Dit Resort bestaat uit typische bungalows en een elegant hotel waar u uw vakantie kunt doorbrengen met een perfect evenwicht tussen ontspanning, sportactiviteiten en culturele uitstapjes; De Club Med-ervaring beleven, dat is de eenvoud van all-in vakantie combineren met de standing van luxe.

Waar te verblijven? 3 Resorts om de charmes van Sicilië te ontdekken

Gouden eilanden

Voor ongerepte uitzichten en authentiek mediterraan leven, hoeft u niet verder te zoeken. De gouden eilanden van Sicilië zijn perfect voor gezinsvakanties en romantische uitjes. Verken oude ruïnes, geniet van strandplezier, of huur een auto en rijd de heuvels in en ontdek glooiende wijngaarden, slaperige dorpjes en kustplaatsen waar het leven in een meer ontspannen tempo verloopt.

Historische heuvels

Sicilië herbergt een schat aan Griekse en Romeinse ruïnes, perfect voor een avontuur terug in het verleden. Neem het gezin mee op een rondleiding door de oude ruïnes van Syracuse, bezoek de verbazingwekkende tempel van Concordia in Agrigento, beklim de hellingen van een levende vulkaan op de Etna of reis naar het oude Griekse theater van Taormina voor een fantastisch uitzicht op de klif en een adembenemend live.

Harmonische smaken

De Siciliaanse keuken is rijk aan zeevruchten, op smaak gebracht met mediterrane, Spaanse en Arabische invloeden en de beroemde citroenen van het eiland. Snack op arancini en saracena-olijven terwijl u door het platteland dwaalt, of trakteer de kinderen op de beste desserts van Sicilië. Probeer zoete cannoli, cassatacake, amandel- en pijnboompittenkoekjes en verfrissende granita.

CEFALÙ, HET EERSTE RESORT 5§ IN EUROPA

De heropening van een mythe

In de zomer van 2018 heropende het legendarische Club Med Cefalù: het eerste 5 Trident-resort in Europa.
Trakteer uzelf op een all-inclusive vakantie op Sicilië in de Italiaanse zon en ontdek de vele voordelen van Cefalù: culturele ontdekkingen, Siciliaanse gastronomie, welzijn en kennismaking met verschillende sportactiviteiten staan op het programma van deze topervaring.

ONTDEK HET NIEUWE RESORT CEFALÙ 5§

Geschiedenis en legendes... u vindt het allemaal tijdens uw vakantie naar Sicilië

Maar Sicilië is meer dan een openluchtmuseum. Onder de mediterrane zon is hier geschiedenis geschreven.

Meer weten?

Club Med biedt ook verschillende cruises aan boord van de Club Med 2 naar Sicilië. Als u dat wenst, kunt u uw cruise mixen met een all-inclusive vakantie in de Resorts Kamarina of Cefalù.