Sicilië

Zin in een reis naar Sicilië? Het eiland Sicilië, een autonome Italiaanse regio, heeft een weergaloze schoonheid en biedt een gevarieerde mix van zee, bergen en vulkanen. Sicilië heeft haar eigen identiteit ontwikkeld en heeft een rijk cultureel patrimonium, met archeologische plaatsen en Romaanse kunsten. Voor uw vakantie op Sicilië stelt Club Med u voor om de bestemming Kamarina te ontdekken. Dit Resort bestaat uit typische bungalows en een elegant hotel waar u uw vakantie kunt doorbrengen met een perfect evenwicht tussen ontspanning, sportactiviteiten en culturele uitstapjes; De Club Med-ervaring beleven, dat is de eenvoud van all-in vakantie combineren met de standing van luxe.

Waar te verblijven? 3 Resorts om de charmes van Sicilië te ontdekken

CEFALÙ, HET EERSTE RESORT 5§ IN EUROPA

De heropening van een mythe

In de zomer van 2018 heropende het legendarische Club Med Cefalù: het eerste 5 Trident-resort in Europa.
Trakteer uzelf op een all-inclusive vakantie op Sicilië in de Italiaanse zon en ontdek de vele voordelen van Cefalù: culturele ontdekkingen, Siciliaanse gastronomie, welzijn en kennismaking met verschillende sportactiviteiten staan op het programma van deze topervaring.

ONTDEK HET NIEUWE RESORT CEFALÙ 5§

Geschiedenis en legendes... u vindt het allemaal tijdens uw vakantie naar Sicilië

Maar Sicilië is meer dan een openluchtmuseum. Onder de mediterrane zon is hier geschiedenis geschreven.

Meer weten?

Club Med biedt ook verschillende cruises aan boord van de Club Med 2 naar Sicilië. Als u dat wenst, kunt u uw cruise mixen met een all-inclusive vakantie in de Resorts Kamarina of Cefalù.