Haal het meeste uit een familievakantie in Italië

Neem het Latijnse ritme mee door een diversiteit aan landschappen en culturen.

De bestemmingen voor een familievakantie bij Club Med:

Te ontdekken in de buurt van onze Resorts in Italië:

Van site tot site zorgt de Italiaanse natuur voor sensatie

Voor spanning ontbreken de Italiaanse landschappen niet.

  • In Piemonte, vlakbij Resort Club Med Pragelato Sestriere, wandelt u langs de via ferrata die u naar de Tibetaanse brug van Cesana-Claviere leidt, de langste hangbrug ter wereld met een hoogte van 30 meter en een lengte van 478 meter.
  • Als u meer van een schilderachtige benadering houdt, organiseer dan tijdens uw gezinsverblijf in Club Med Kamarina, een fietstocht op het rustige en typische eiland van Ortigia, historisch centrum van Syracuse, Sicilië.
  • Vervolg uw eilandreis en ontdek, ten zuiden van de Straat van Messina, Catania, de op een na grootste stad van Sicilië. De regio waarvan het de hoofdstad is, werd gedomineerd door de Etna, de grootste vulkaan van Europa.
  • Volgende stop tijdens uw excursie, de ongerepte stranden van Scilla, in de buurt van Club Med Cefalù. Een charmant stadje aan de Straat van Messina, de naam roept een van de beroemdste afleveringen van Homerus' Odyssee op. Een oproep om te reizen...
NOG MEER ONTDEKKINGEN IN ITALIË

Watersporten tijdens uw familievakantie

Geniet tijdens uw gezinsverblijf in Italië van de variaties van het mariene element in alle vormen.

  • In de buurt van Club Med Cefalù, op Sicilië, aan boord van een catamaran, vaar op een oceaan van rust tijdens een excursie in de archipel van de Eolische Eilanden.
  • Geniet voor meer actie met het gezin van de sensationele attracties van Etnaland Park, aan de voet van de beroemde vulkaan en op 1u50 van Club Med Kamarina .
  • En als u van rustiger water wilt genieten, ga dan naar de Borromeïsche eilanden, een kleine droomarchipel in het hart van het Lago Maggiore, op 2u30 van Club Pragelato Sestriere.
ONTDEK ALLE WATERSPORTMOGELIJKHEDEN BIJ CLUB MED