Trakteer uzelf op de meest prachtige avond in de Alpen om het jaar in stijl af te sluiten!

Neem hoogte tijdens het vieren van het nieuwe jaar door te skiën op de toppen van de Alpen. Vooral in de winter, leeft in resorts een feestelijke en magische sfeer die alles bevat om u te laten dromen. Sommigen hebben zelfs een specialiteit gemaakt...

EEN NIEUWJAAR BIJ ALPE D'HUEZ

Wilt u dit jaar uw oudejaarsavond doorbrengen op wintersport? Alpe d'Huez is de ideale plek om dit feestelijke moment met uw geliefden te beleven. Het resort, op enkele kilometers van Grenoble, is een gebied waar u met uw gezin het nieuwe jaar in de bergen kunt doorbrengen.

De pyrotechnische shows, de fakkelafdaling die typisch is voor de regio, zal u betoveren tijdens de vooravond. Een onvergetelijk moment voor een oudjaarsfeest met vrienden of familie.

Het resort geniet van uitzonderlijke zonneschijn en internationale bekendheid. Alpe d'Huez omvat skigebieden in omliggende dorpen zoals Huez-en-Oisans, Auris-en-Oisans, Vaujany, Villard-Reculas en Oz-en-Oisans en biedt een breed scala aan paden naar verschillende uithoeken.

Het resort is uitgerust met sport- en culturele voorzieningen zodat bezoekers dit prachtige berggebied kunnen ontdekken.

Ga naar Alpe d'Huez voor het nieuwe jaar in onze all-inclusive verblijven!

EEN NIEUWJAAR IN VAL THORENS

Een ander juweel in de Alpen van Savoie, het landgoed Val Thorens staat bekend om haar Nieuwjaarsvieringen. Het resort Val Thorens, genesteld op meer dan 2200 meter boven zeeniveau, werd gebruikt om jong en oud te betoveren aan de vooravond van elk jaar.

Pyrotechnische shows zullen de toeschouwers verrassen. U zult ook worden ondergedompeld in de tradities van Savoyard met de afdaling van fakkels en de distributie van aangeboden warme dranken en andere sterke dranken van de regio.

Perfect om de eerste momenten van het nieuwe jaar door te brengen met het gezin terwijl u de geneugten van de regio ontdekt. Het domein van Val Thorens, gedomineerd door zes gletsjers, biedt een oneindig aantal routes om te skiën in de winter.

Wat is er voor oudejaarsavond beter dan genieten van de hoogwaardige sneeuw van Val Thorens? Het domein biedt een veelvoud aan wintersporten zoals skitochten, snowboarden, carven en vele anderen.

Wist u dat..?

Val Thorens het hoogst gelegen resort is in Europa, het is ook het grootste domein ter wereld! Deze 600 km aan pistes zullen het hele gezin verrukken.

Ga naar La Plagne of Val Thorens om nieuwjaar bij onze all-inclusive Resorts te beleven!

LA PLAGNE EN HAAR NACHT VAN HET VUURWERKSPEKTAKEL

De plaats La Plagne bestaat uit een dozijn dorpen met gevarieerde skipistes en voor alle niveaus. Het landgoed biedt bezoekers tijdens oudejaarsavond vele festiviteiten: de legendarische fakkeltocht, warme dranken aangeboden, evenals de nacht van de rode Pompon afgesloten door een gigantisch vuurwerkspektakel.

Al bijna vijftien jaar maakt La Plagne deel uit van Paradiski, het op een na grootste aaneengesloten skigebied ter wereld. Paradiski is de badplaats Les Arcs, plus Peisey-Vallandry, en La Plagne met elkaar verbonden dankzij de Vanoise Express, de grootste kabelbaan ter wereld. Dit geeft u toegang tot een breed scala aan landschappen met uitzicht op de Mont Blanc en een 360 ° panorama op de Franse Alpen.

Maak van de gelegenheid gebruik om op elk moment op de hellingen te surfen met gevarieerde hellingen, een voor iedereen toegankelijk gebied, liften en een netwerk van sneeuwcultuur onder de modernste.

DE BESTE RESORTS IN DE ALPEN

Wist u dat..?

Het skigebied Paradiski er op 425 km aan skipistes ligt, waarvan 225 km alleen voor de badplaats La Plagne.

ook interessant...