Exclusive Collection, Luxury is the Art of Living

De Club Med 2 biedt een moderne interpretatie van de klassieke zeilervaring.

Vijf masten, zeven witte zeilen, 2700 m² teakhouten promenadedekken, mahoniehouten relingen, 184 eenvoudig maar verfijnd ingerichte kajuiten... Dit zeiljacht op mensenmaat roept herinneringen op aan de tijd toen een cruise nog stond voor rust, comfort en weelderige luxe.

Harmonie met de oceaan, ontdekkingen, een feestelijke sfeer en wellness staan centraal op ons zeiljacht.

Dankzij de beperkte diepgang van onze relatief kleine vijfmaster, kunnen wij met de Club Med 2 voor anker gaan in kleine baaien of andere exclusieve bestemmingen die kolossale cruiseschepen niet kunnen aandoen. U beleeft de Middellandse Zee of de Caribische Zee als nooit tevoren!

All Inclusive by Club Med

§ Gastronomische restaurants
§ Sport & Activiteiten
§ Bar & Snacks
§ Entertainment & Shows

De pluspunten van de Club Med 2

§ Uiterst comfortabele en volledig uitgeruste kajuiten: zeer comfortabel beddengoed, luxe gastenset van het merk Sothys, zeer kwaliteitsvol materiaal en uitrusting
§ Conciërgeservice
§ Twee zoutwaterzwembaden
§ Watersportplatform op de achtersteven voor talloze activiteiten
§ Iedere dag champagne vanaf 18.00 uur
§ Een uitgelezen selectie wijn en sterkedrank van topkwaliteit (inbegrepen)
§ ‘Bistronomische’ menu’s van de prestigieuze Parijse koksschool Ferrandi in Restaurant Monte Carlo
§ Iedere dag een nieuwe bestemming
§ Non-stop beachers (shuttle service) als het schip voor anker ligt
§ Welkom op het grootste cruise-zeiljacht ter wereld!

Wanneer welke bestemming?

Al onze cruises van Zomer 2024

Iedere ochtend ontwaken in een nieuw landschap...

Onze themacruises

Met onze themacruises beleeft u nog meer!

Wat uw passie ook is, u beleeft het nog intenser tijdens een cruise, waarbij u bovendien volop gebruik kunt maken van de exclusieve services van de Club Med 2 en alle andere activiteiten aan boord. Deze cruises zijn net dat tikkeltje anders!

Ontdek onze cruises voor gezinnen, voor golfliefhebbers, voor wie houdt van wellness en ontspanning. Laat u onderdompelen in de plaatselijke cultuur, leer meer over astronomie of ga voor een weekendje weg met een mini-cruise.

Ontdek alle thema’s:

Op avontuur met de Club Med 2

3 soorten cruises - voor ieder wat wils

Hijs de zeilen voor een verlengd weekend of een mid-week snoepreisje met onze mini-cruises. Of kies langer het ruime sop en ga de grote zeevaarders achterna met een transatlantische cruise of een cruise op de grote vaart!

Welke formule u ook kiest, u geniet altijd van hemelse rust, een fijne omgeving waar u zichzelf kunt zijn en ongelooflijke ontdekkingen telkens u voet aan wal zet op de tussenstops die wij zorgvuldig hebben geselecteerd.

Droomt u van overwinteren in de zon? Vaar langs de Caraïbische eilanden!

Vier de feestdagen in een bijzondere omgeving

Zin in een reisje in de winter? Kies dan voor de zon in de Caraïben! Club Med verwelkomt u aan boord van haar uitzonderlijke vijfmaster voor een fenomenale luxecruise in de winter. Ga een week of langer op reis, en ontdek de Maagdeneilanden en het beroemde eiland Sint-Bartholomeus. We houden verschillende tussenstops op onder meer Sint-Maarten, Barbuda en andere paradijselijke plekjes.