Trakteer uzelf op een all-inclusive cruise op de Middellandse Zee in uw eigen tempo.

Ga voor uw all-inclusive vakantie aan boord van de Club Med 2, een zeiljacht met vijf masten, voor een uitzonderlijke cruise. Aan boord: verfijnde service, een unieke sfeer en activiteiten voor iedereen (sport, zwembad, ontspanning, ontdekking).

Onze cruises van voorjaar & zomer 2023

Onze cruises in voorjaar & zomer 2024

Club Med 2: gezondheidsmaatregelen

  • Er is geen negatieve antigeentest meer nodig om aan boord te gaan van de Club Med 2.
  • De Covid-19-vaccinatie is niet meer verplicht, maar wordt sterk aanbevolen. Dit omdat sommige landen/regio's nog steeds een vaccinatiebewijs eisen en u bij tussenstops niet van boord zou kunnen gaan.
  • Indien nodig hebt u de mogelijkheid om aan boord een antigeentest uit te voeren, tegen extra kosten. Wij nodigen u uit om uw geprinte vaccinatiebewijs te laten zien wanneer u aan boord gaat, om de controles in de verschillende aanloophavens te vergemakkelijken.

En (her)ontdek ook de renovaties van winter 2023 van de Club Med 2:

Dit vindt u vast ook interessant:

Cruises in de winter

In hartje winter is niets fijner dan de Caribische zon, stranden, smaken, en kleuren. Stap aan boord van de Club Med 2 voor een zonnige winter!

Ontdek onze cruises in de Caraïben

Onze bestemmingen

Club Med heeft bijna 80 Resorts over de hele wereld: in Europa, Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, de Indische Oceaan, de Caraïben...

Bekijk al onze bestemmingen

Onze legendarische vijfmaster

Wij zijn trots en blij om u mee te nemen naar de mooiste kusten van de Middellandse Zee en het Caribisch gebied, naar authentieke tussenstops waar alleen ons prachtige zeiljacht voor anker gaat.

Ontdek de Club Med 2