Onze cruises van voorjaar & zomer 2023

Club Med 2: gezondheidsmaatregelen

  • Er is geen negatieve antigeentest meer nodig om aan boord te gaan van de Club Med 2.
  • De Covid-19-vaccinatie is niet meer verplicht, maar wordt sterk aanbevolen. Dit omdat sommige landen/regio's nog steeds een vaccinatiebewijs eisen en u bij tussenstops niet van boord zou kunnen gaan.
  • Indien nodig hebt u de mogelijkheid om aan boord een antigeentest uit te voeren, tegen extra kosten. Wij nodigen u uit om uw geprinte vaccinatiebewijs te laten zien wanneer u aan boord gaat, om de controles in de verschillende aanloophavens te vergemakkelijken.

Trakteer uzelf op een all-inclusive cruise op de Middellandse Zee in uw eigen tempo.

Ga voor uw all-inclusive vakantie aan boord van de Club Med 2, een zeiljacht met vijf masten, voor een uitzonderlijke cruise. Aan boord: verfijnde service, een unieke sfeer en activiteiten voor iedereen (sport, zwembad, ontspanning, ontdekking).

Ontdek ook...

Onze cruises in de Caraïben tijdens de winter

In hartje winter is er niets waardevoller dan de zon van de Caraïben en de stranden, smaken, en kleuren van de regio. Tijdens uw cruise wordt de speurtocht geopend: ontdek paradijselijke eilanden zoals Grenada, Marie-Galante, of Curaçao, of verken authentieke tussenstops zoals Panama. Wij gaan elke dag op pad om nieuwe culturen en ervaringen te ontdekken.

ONTDEK AL ONZE CRUISES IN DE CARAÏBEN