Onze activiteiten

Vakantie is het ideale moment om u volledig uit te leven. En laat dat nu precies ons handelsmerk zijn. U wou een yogacursus volgen? Een heerlijk ontspannende hamamsessie of sauna meepikken? Wegdromen in een geurig bloemblaadjesbad in de absolute stilte van de spa*? Een zalige namiddag doorbrengen aan een van onze stiltezwembaden exclusief voor volwassenen? Ontspan elk deeltje van uw lichaam!

Ontdek Wellness by Club Med

‘Natuur’ en ‘sport’ zitten in het DNA van Club Med. Tijdens uw vakantie krijgt u volop de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan of u te vervolmaken in uw favoriete sport. Vliegende trapeze, diepzeeduiken, klimmen, snowboarden, pilates, stand-up paddle, golf... Maak uw keuze uit de talloze sportactiviteiten! Onze ervaren G.O® en professionele coaches staan alvast voor u klaar.

Check out your upcoming golf experience

Bij Club Med bent u aan het juiste adres. Zowel uw baby van 4 maanden als uw 17-jarige tiener zal in alle veiligheid bijleren, nieuwe dingen ontdekken en zich naar hartenlust uitleven. Een greep uit het aanbod: babygym, creatieve workshops, vliegende trapeze, uitstappen in de natuur... Onze opgeleide G.O® stemmen hun activiteiten af op het tempo en de interesses van uw kinderen. En uw kroost? Zij beleven de tijd van hun leven!

Discover our childservices