Familievakantie op de Seychellen: openluchtmusea en strandsporten

Bewandel de paden en ontdek de natuur en de bewoners van deze archipel. Neem een welverdiende pauze op de uitgerekte zandstranden en breng er een halve dag door, of langer...

Ons Resort voor een onvergetelijke all-inclusive vakantie op de Seychellen:

Te ontdekken op de Seychellen:

De Seychellen, de ark van Noach in het hart van de Indische Oceaan

Neem tijdens uw all-inclusive familievakantie de boot om het land te ontdekken. Vaar naar Mahé, een paar minuten van Resort Club Med Seychelles om in Victoria de botanische tuin en het museum van natuurlijke historie te ontdekken. In de schaduw van de "coco de mer", een palmboom van bijna 30 meter hoog, stopt u voor de lunch en gaat u op zoek naar de zwarte papegaai en de blauwe duif, endemische soorten van de archipel. Maak vervolgens een uitstapje naar Curieuse Island, waar zich iets meer dan 30 jaar geleden een vreemde kolonie heeft gevestigd: die van de Aldabra Turtles, de grootste landschildpadden ter wereld. Neem daarna een duik in de zee en bewonder het koraalrif waar roggen en zilvervissen in overvloed rondzwemmen.

NA DE EXCURSIES, OP NAAR DE KINDERCLUBS!

Het strand, een paradijs voor gezinsvakanties op de Seychellen

Wat uw bestemming ook is vanaf Resort Club Med Seychelles, er zal een strand op u wachten. Op La Digue Island werd Anse Source d'Argent, met rotsen uitgehouwen door de oceaan, beschouwd als een van de mooiste stranden ter wereld. Ontdek op Praslin Island het strand van Anse Lazio. Wit zand en turquoise wateren; de plaats is ideaal om te zwemmen en foto's te maken die lijken te zijn genomen in het paradijs en zo als ansichtkaart kunnen dienen. Als u liever actief bezig bent en niet alleen wilt zonnebaden, kunt u tijdens uw familievakantie op de Seychellen het strand Beau Vallon bezoeken. Liefhebbers van kajakken, waterskiën en snorkelen zullen genieten van het warme en heldere water, waar ze tegelijkertijd de beeldschone zeesterren kunnen bewonderen.

NOG MEER ONTDEKKINGEN OVER DE SEYCHELLEN