Last-minute reizen naar Frankrijk

Dankzij de kwaliteit van de infrastructuur, de grote diversiteit aan klimaten en verscheidenheid aan landschappen, is een last-minute reis naar Frankrijk heel goed mogelijk. Liefhebbers van badplaatsen kunnen vanuit Opio, Cannes bezoeken voor een all-inclusive verblijf van een week, onder de zon van de Croisette. De Alpen, en in het bijzonder de Noordelijke Alpen, bieden evenveel natuuruitstapjes als familie- of sportactiviteiten. Tevens is er het Île d'Oléron, dat de ideale bestemming is voor wie wil ontspannen. Aarzel niet, uw **last-minute vakantie in Frankrijk **staat te wachten!

Breng een last-minute vakantie door in het Franse Cannes

De Franse Côte d’Azur, met name rondom Cannes, is geweldig voor last-minute vakanties in Frankrijk. U vindt er alles wat u nodig heeft: de stad met haar restaurants, bars en uitgaansgelegenheden, maar ook het strand, watersporten en wandelingen in het Provençaalse achterland. Cannes staat bekend om het filmfestival maar heeft nog meer kwaliteiten! Wanneer u in de stad aankomt, ontdekt u de geplaveide en smalle straatjes, die typerend zijn voor steden in het zuiden van Frankrijk. Aarzel niet om de lokale specialiteiten, zoals tapenade of pestosoep, te proeven in een van de restaurants aan zee. De stranden van Cannes, zoals de Bocca of de Croisette, laten u genieten van de uitzonderlijke zon in de regio, terwijl u ontspant op een ligstoel. Tussen ontspanning en rust is Cannes de perfecte last-minute vakantiebestemming die aan alle voorwaarden voldoet.

Wist u dat?

De jongerenvereniging van Cannes organiseert kajak-borrels! Voordat de avond valt, vertrekt u met een natuurgids per kajak rond de Lérins-eilanden. Aan boord van uw kajak kijkt u naar de zonsondergang en bewondert u de kleuren die weerspiegeld worden in het water van de Middellandse Zee. Na deze buitengewone show wacht u een borrel op het eiland Marguerite, voordat u terugkeert naar de haven van Cannes!

Ontdek het Club Med aanbod in deze regio Frankrijk

Een last-minute vakantie in de Franse Noordelijke Alpen

Als u op zoek bent naar gezinsactiviteiten en een adembenemend landschap, dan moet uw last-minute reis naar de Franse Noordelijke Alpen gaan! In de zomer bieden de bergen veel wandelingen rond Tignes of Chambéry. Met het gezin kunt u vanaf het meer van Tignes naar de Aiguille Percée wandelen. Tussen gletsjers en bergen met eeuwige sneeuw zijn de landschappen adembenemend! Ook in de zomer kunnen meer ervaren wandelaars hun hart ophalen door de top van de Grande Sassière te beklimmen en vervolgens af te dalen naar de Rhêmes-Golette-gletsjer. Tijdens uw **all-inclusive vakantie **van een week ontdekt u onder begeleiding van een ervaren gids het bergklimaat, maar ook de flora en fauna van de Alpen. In de winter kunnen kinderen en ouders in het skigebied van Tignes skiën, ongeacht het niveau! Van beginner tot ervaren, u kunt van het meer van Tignes helemaal afdalen naar het Resort. Zowel in de zomer als in de winter kunt u tijdens een last-minute verblijf in Frankrijk, en in het bijzonder in de Alpen, een familievakantie doorbrengen en verschillende activiteiten beoefenen terwijl u geniet van een adembenemend landschap!

Tignes
Tignes
Nieuw ResortWinter
Met Exclusive Zone

Tignes

Frankrijk

Last-minute reizen naar het Franse l’île d’Oléron

Het Île d'Oléron is een eiland dat bekend staat om haar oesterkwekerijen, maar is vooral een zeer aangename bestemming waar u last-minute naar Frankrijk kunt gaan. Gelegen nabij La Palmyre en Bordeaux, heeft het Île d'Oléron verschillende aangename stranden om te ontspannen en te genieten van het milde klimaat. Net als Cannes heeft het Île d'Oléron meer dan 12 fijne zandstranden! De stranden van Marennes en die van Giraudière behoren tot de bekendste. Last-minute vakanties in Frankrijk op het Île d'Oléron laten u genieten van de natuurgebieden van het eiland. Op het programma staat fietsen of wandelen om de verschillende steden van het eiland te bereiken! Wat erfgoed betreft, heeft Oléron verschillende kerken die als historische monumenten zijn geclassificeerd, zoals de Saint-Georges-kerk, maar ook opmerkelijke militaire gebouwen, zoals het versterkte kasteel van Saint-Jean d'Angle. Een last-minute reis naar Frankrijk geeft u de mogelijkheid om van de uitzonderlijke regio's van het land te genieten en om vele activiteiten met het gezin te doen! In Cannes vindt u een bruisend stadje, met restaurants en ideale temperaturen om te relaxen op het strand. De Noordelijke Alpen laten u genieten, zowel in de zomer als in de winter, van de bergen, de weelderige landschappen en de natuuruitstapjes die u zullen verbazen. De Atlantische kust, en in het bijzonder het Île d'Oléron, is perfect om momenten door te brengen met het gezin aan zee.

ook interessant