Uw familievakantie naar betoverend Portugal

Aan de kusten van de Atlantische Oceaan of in het hart van groene landen, is uw reis naar Portugal geschreven als een avontuur dat het tijdperk van de ontdekkingsreizigers waardig is.

Waarheen? Breng een all-inclusive vakantie door in Club Med:

Da Balaia

Club Med Da Balaia kijkt uit over de Atlantische Oceaan, tussen rode kliffen, wit zand, blauwe luchten en groene fairways. Een all-inclusive vakantie met Club Med betekent een oneindige keuze aan activiteiten, waaronder golf, tennis en boogschieten, en een CINQ MONDES Spa waar u gewoon achterover kunt leunen en verwend kunt worden!

Te ontdekken met het gezin in Portugal:

Bezwijk voor de charme van de Algarve

Uw gezinsverblijf in Portugal neemt u mee op de paden van de Algarve en de zoetheid van het Iberische leven. De hoofdstad van de regio, Faro, nodigt kinderen uit om naar de klokkentoren van de Sé-kathedraal te klimmen om een ​​adembenemend panorama van de zee en de Ria Formosa te ontdekken. Verlaat de oude stad om Sagres te bereiken, het mekka van het Portugese avontuur. 1 uur van Club Med Da Balaia, probeer met uw gezin te surfen. Gelach en sensaties gegarandeerd.

GENOEG TE DOEN VOOR JONG EN OUD

Een verblijf in Portugal: de cultuur van plezier en avontuur

Vervolg uw verblijf in Portugal door de hoofdstad te bestormen. Laat uw kinderen in Lissabon dromen van de grootsheden van de natuur in het Oceanário, waar 5 ecosystemen vertegenwoordigd zijn. Uw all-inclusive verblijf in Portugal is ook het moment van gedeelde momenten met het gezin. Met de 100 km strand en de vele culturele evenementen in de zomer, is het natuurpark Zuidwest-Alentejano en Costa Vicentina een geweldige bestemming voor uw vakantie in Portugal, tussen cultuur en natuur, sport en ontdekking.

NOG MEER ONTDEKKINGEN IN PORTUGAL