Vier Nieuwjaar in de Alpen

Als u op zoek bent naar een hemelse omgeving om het einde van het jaar te vieren, dan zijn de Alpen de perfecte bestemming om oudejaarsavond door te brengen: Kerstmis is nog maar net voorbij en de Resorts ademen nog steeds een magische sfeer. Voor vakanties met vrienden of familie hebben de Alpen met Oud en Nieuw voor u een warme sfeer in een weelderige omgeving in petto.

Waar feest u tijdens uw oudejaarsavond in de Alpen?

Alle oorden in de Alpen vieren het nieuwe jaar, maar sommige hebben bijzonder waanzinnige avonden voor u in petto. Dus als u van plan bent om oudejaarsavond met vrienden te vieren, ga dan naar de besneeuwde hellingen van Les Arcs. Overdag kunt u genieten van een skigebied van meer dan 400 km. Op de avond van 31 december begint het grote nieuwjaarsfeest in de Alpen aan het einde van de middag bij Arc 2000. Na de fakkelafdaling verlicht een groot vuurwerk de lucht voordat een DJ de festiviteiten start. De DJ's vergezellen u tot klokslag middernacht, wat het begin aangeeft van een nieuwe vuurwerkshow.

Les Arcs deelt met La Plagne niet alleen het immense skigebied 'Paradiski', maar ook het feestgevoel. Met zijn Nuit du Pompon Rouge is La Plagne een essentiële bestemming geworden om het nieuwe jaar in de Alpen te vieren. Dit grote oudejaarsfeest werd traditioneel gehouden op het sneeuwfront van Plagne Bellecôte. Alle feestbeesten komen samen op de met sneeuw bedekte dansvloer die een adembenemend uitzicht biedt op de vuurwerkshow. DJ's wisselen elkaar af om vakantiegangers tot het einde van de avond te laten dansen in een feestelijke sfeer.

Wist u dat?

Het is onmogelijk om Oud & Nieuw in de Alpen te benoemen zonder aan Tignes te denken. Hoewel het oord een uitgebreid skigebied in de Alpen heeft, is het ook een internationaal bekende ontmoetingsplaats geworden voor een feestelijke oudejaarsavond. Op 31 december verandert het sneeuwfront van Tignes le Lac in een enorme dansvloer, met op de achtergrond een mix tussen rock en pop. Trek uw winterjas en warme schoenen aan en bereid u voor op een nacht vol vreugde om Oud & Nieuw in Tignes te vieren op de hoogste openluchtdansvloer van Europa.

Ontdek onze Club Med Resorts in de Alpen

Tignes
Tignes
Nieuw ResortWinter
Met Exclusive Zone

Tignes

Frankrijk

De Alpen tijdens Oud & Nieuw, een familiebestemming

Terwijl oudejaarsavond in de Alpen aanleiding geeft tot veel festiviteiten, is het niet alleen voor feestbeesten weggelegd. Gezinnen zullen ook kunnen genieten van een feestelijke oudejaarsavond. Terwijl sommige dorpen van Les Arcs hand in hand gaan met uitbundige en feestelijke nieuwjaarsfeesten, kunt u entertainment voor jong en oud verwachten aan de kant van Arc 1600 en Arc 1800. Na een fakkelafdaling kan uw hele gezin zich vergapen aan een prachtig **vuurwerk **dat de avond aftrapt.

Als u het nieuwe jaar in de Alpen in Samoëns viert, neem dan de richting van de Place du Gros Tilleul voor het traditionele Oudejaarsavond-bal. Door de vriendelijke en goedmoedige sfeer kunnen volwassenen en kinderen vanaf het begin van de avond een paar danspasjes delen.

Ook in Serre-Chevalier kan geen dorp de gekte van oudejaarsavond weerstaan: ga richting Briançon om het hele gezin te laten dromen. De beroemde ommuurde stad viert het einde van het jaar met een vuurwerkshow en lampionnenoptocht waaraan elk kind mee kan doen met een eigen lantaarn: een zeer magische manier om het begin van de nieuwjaarsfeesten in de Alpen te markeren.

Het nieuwe jaar in de Alpen zal aan al uw wensen voldoen. Van Tignes tot Les Arcs, via La Plagne of Val-d'Isère, geniet overdag van een prachtig skigebied in de Alpen voor de langverwachte oudejaarsavond.

Wist u dat?

Niet ver van het feestvierende Tignes, heeft Val-d'Isère een oudejaarsavond in petto voor alle doelgroepen: de Festi Light. Op oudejaarsavond werd de hoofdstraat van het oord autovrij en worden er veel evenementen georganiseerd. Grote ijssculpturen, lichtstructuren, theatervoorstellingen en DJ sets bieden iedereen een waanzinnige setting voor een poëtische en feestelijke wandeling, perfect om de oudejaarsavond in de Alpen te beginnen.

Tignes
Tignes
Nieuw ResortWinter
Met Exclusive Zone

Tignes

Frankrijk

dit vindt u vast ook leuk...