All InclusiveBY CLUB MED

Vluchten, verplaatsingen, verblijf

Wij regelen uw reis van a tot z

Al in 1950 wisten we dat op vakantie vertrekken voor heel wat stress kan zorgen... Daarom regelen wij al de praktische zaken voor u, die bovendien inbegrepen zijn in de all-in formule.

VLUCHTEN EN VERPLAATSINGEN

Geen wolkje aan de lucht

Wij organiseren voor u de verplaatsing* (per trein of vliegtuig) naar uw vakantiebestemming en het vervoer van/naar uw Clubdorp.
Voor het vertrek ontvangt u alle nodige informatie (vluchturen, vliegtickets, incheckuren...).
Zelf hoeft u alleen nog uw koffers te pakken.

* U kunt ook zelf uw vervoer regelen door te kiezen voor een arrangement zonder vervoer.

DROOM WEG IN UW KAMER

Slaap op uw twee oren

Onze kamers en suites zijn ontworpen door de wereldtop onder de architecten en decorateurs. Elk Clubdorp biedt een uniek ontwerp met uw comfort en welbehagen als rode draad.

U slaapt graag lang uit, u hebt nood aan een siësta of u neemt alle tijd in de badkamer? Uw kamer biedt alle troeven voor een verblijf in het teken van ‘niets moet, alles kan’.

Knorrende maag?

Alle culinaire geneugten zijn onbeperkt verkrijgbaar

Maaltijden en dranken zijn inbegrepen in de all-in formule. Niks te kokerellen, geen gedoe met boodschappenlijstjes, geen vaste restauranturen, geen extra uitgaven... Alleen maar genieten!

AAN TAFEL!

Fijnproevers halen hun hart op

Uw all-in pakket laat niets aan het toeval over: van ontbijt tot diner... alles is tot in de puntjes verzorgd, zelfs het vieruurtje. Elk Clubdorp biedt nagenoeg de klok rond een ruime keuze aan verschillende gerechten en snacks, bereid met aandacht voor detail.
U kunt niet kiezen tussen de heerlijk afgekruide opgevulde krab en de pizza bianca alla ricotta? Geen nood, ga voor beiden!

MET OF ZONDER IJS?

Op uw wenken bediend

Bestel zowel overdag als ‘s avonds naar hartenlust alcoholische (maar drink met mate) of alcoholvrije* dranken. Dankzij de all-in formule nipt u zorgeloos van uw glas vers mangosap aan de rand van het zwembad of degusteert u een uitstekende pinot noir bij het haardvuur.
*Verkrijgbaar bij de bar en per glas. We bieden ook een mooi assortiment sterkedrank (cognac, whisky ...) die niet in de all-informule inbegrepen zijn.

Uzelf verwennen is niet langer een luxe...

Het is standaard

Bij Club Med gaat het al decennialang om ‘loslaten’. De dagelijkse beslommeringen achter u laten, tijd maken voor uzelf, uw kinderen zien openbloeien in een andere omgeving, in een ander tempo... Relaxen maakt niet alleen deel uit van uw arrangement. Uw h...

INADEMEN, UITADEMEN EN GENIETEN!

Tijd om te ontspannen

Na een bezoek aan de sauna of hamam voelt u zich helemaal herboren. Gezapig enkele baantjes trekken in een stiltezwembad voor volwassenen of met uw favoriete vakantielectuur aan de rand van het turquoise water tot rust komen... Wie kan daaraan weerstaan? Uw all-inclusive formule biedt u tal van heerlijke relaxatiemogelijkheden.

EN ONDERTUSSEN... BIJ DE KINDEREN

Uw kids voelen zich hier thuis

Club Med biedt een totaalservice aan voor ouders met kinderen: de Club Med Baby Welcome®, vrij gebruik van verzorgingsmateriaal, de begeleide activiteiten van onze Mini Club Med® (van 4 t/m 10 jaar) en Junior Club Med® (van 11 t/m 17 jaar). Terwijl u geniet van een siësta aan het zwembad, maken uw kinderen onder professionele begeleiding kennis met de vliegende trapeze... Pret verzekerd!

Vakantie werkt inspirerend

Het doet goed om uit de routine te stappen

Feestjes, workshops, gratis voorstellingen, concerten... De all-in formule heeft een mooi programma van amusement en ontspanning voor u in petto, vakkundig georganiseerd door onze teams in de Clubdorpen. Nieuwe mensen leren kennen, uitpakken met uw beste...

WELKOM IN DE MOOISTE SPORTCLUB TER WERELD

Een ode aan lichaam en geest

Tijdens uw volgende vakantie kunt u leren waterskiën in het kristalheldere water van de Bahama's, met uw snowboard over de Alpenhellingen zoeven of – waarom niet – een (golf)balletje slaan aan Da Balaia. Dankzij de all-in formule kunt u groepslessen nemen of hebt u vrij toegang (met of zonder coaching van onze experts ter plaatse) tot de mooiste sportclub ter wereld.

VRIJE TIJD, HET SLEUTELWOORD IN UW DRUKKE AGENDA

En u hebt zelf de sleutel in handen

Denk aan alle zaken die u vroeger altijd uitgesteld hebt: yogalessen nemen, vaker uitgaan, nieuwe contacten leggen... Hier gebeurt het!