Deze zomer krijgt de Mini Club Med een upgrade

Blij en gelukkig zijn, vriendjes maken en zelfvertrouwen opbouwen

Sinds 1967 is de Mini Club Med een plek van geluk en plezier voor kinderen van over de hele wereld.

Sinds vorige zomer is de Mini Club Med in een nieuw jasje gestoken en werd het de Mini Club Med +.

Op het programma:
§ een nieuwe pedagogische aanpak, geïnspireerd op Positive Education,
§ nieuwe activiteiten, nog leuker dan eerst,
§ en natuurlijk het beste van de originele Mini Club Med!

Inbegrepen in uw pakket voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar.

Vanaf 2022 in onze Resorts:

Filters

Plezier, samen spelen en Positive Education!

Om de wereld op een andere manier te bekijken

Positive Education richt zich op de ontwikkeling van kinderen en hun welzijn door een focus te leggen op soft skills, zoals aanpassingsvermogen en emotionele intelligentie.
Sterke punten die hen zullen helpen om met vertrouwen te bloeien en te groeien.
Alle activiteiten die binnen de Mini Club Med + worden aangeboden, met de hulp van experts op dit gebied, zijn opnieuw ontworpen rond deze principes.
Want wanneer is nu een betere tijd dan de vakantie om te ontpoppen en de voordelen van creativiteit, samenwerking, moed, connectie, feest, en zelfvertrouwen te ontwikkelen?

Meer weten over de 6 voordelen

Nieuwe, leuke en leerzame activiteiten

Om samen te spelen en herinneringen te maken

Deze nieuwe activiteiten worden de hele dag geleid door onze G.O.-teams die in deze pedagogiek zijn getraind.
Hoe ziet dat er dan uit? Ontdek "Ça roule!" (Let's roll with it!), een spel waarbij samenwerking voorop staat. Met behulp van buizen moeten de kinderen knikkers van de startlijn naar de finish rollen. Met teamspirit en aanpassingsvermogen leren ze om succesvol met anderen samen te werken naar een gemeenschappelijk doel.

Ontdek een paar nieuwe activiteiten

Club Med-klassiekers in een nieuw jasje

Om slechts het allerbeste te behouden

De klassiekers van Club Med zoals tennis, de kindershow en de vliegende trapeze zijn in een nieuw jasje gestoken om de krachten van ieder kind nog beter tot hun recht te laten komen.
Maak plaats voor moed, aanmoediging en trots om samen op te treden!

Ontdek een paar nieuwe activiteiten

Happiness builder

Anderen gelukkig maken, dat is de beste manier om zelf gelukkig te zijn! Lieve berichtjes achterlaten op deurklinken, de sterke kanten herkennen van hun vriendjes en dat met ze delen met een "gelukskaart"... Door kleine beetjes aardigheid om hen heen te zaaien, kweken de kinderen positieve energie om goed groot te worden.

Happiness expo

Meer delen dan alleen maar herinneringen! De Happiness expo is de perfecte kans om hun ouders te vertellen over wat ze allemaal gedaan hebben overdag. Gewonnen wedstrijdjes, nieuwe vriendjes, eerste ervaringen... Zowel groot als klein zullen er trotser en gelukkiger uitkomen.

Ninja Bootcamp

Een obstakelrun voor échte ninja's! Tijdens deze acitiviteit laten de kinderen eerst hun verbeelding de vrije loop en stellen ze hun "strijders-parcours" samen. Eenmaal alle obstakels neergezet, is het grote moment eindelijk daar om elkaar de verzonnen uitdagingen te onthullen. Een speelse manier om te sporten en zelfvertrouwen op te doen.

Super pilot

Elkaar vertrouwen, zelfs met de ogen dicht!
Eén van de kinderen doet een blinddoek voor terwijl de ander hem of haar langs verschillende routes leidt. Een tijdje later worden de rollen omgedraaid. Een goede manier om aan het richtingsgevoel en ruimtelijk inzicht te werken. En vooral om enorme lol te hebben met elkaar.

6 kernwaarden die softskills helpen ontwikkelen, geïnspireerd op Positive Education

Kinderen bij Club Med...