De meest familie-vriendelijke skigebieden in de Alpen

Als de vorst lange tijd intrekt, is er niets beters dan een vakantie in een familieskigebied in de Alpen om het plezier van de winter te ontdekken. Besneeuwde landschappen en activiteiten voor volwassenen en kinderen: laat ons u begeleiden voor een betoverende familieskivakantie.

Familieskivakantie in het hart van traditionele dorpjes

Wat dacht u ervan om uw vakantie door te brengen in een bergdorp dat een familieskigebied in de Alpen is geworden? Ga naar het Massif des Grandes Rousses voor een familieskivakantie in Alpe d'Huez. Naast het ansichtkaartdecor van traditionele chalets bedekt met sneeuw en imposante toppen, profiteert dit familieskigebied in de Alpen van het Famille Plus-label. Zo geniet u van een uitgebreid activiteitenprogramma voor kinderen van alle leeftijden. Met een skigebied waar 60% van de pistes groen of blauw is, kunnen beginners kiezen uit veel routes. U kunt uw agenda ook vullen met uitstapjes naar het zwembad of de ijsbaan.

Voor jongere kinderen zijn er ook kinderopvang en crèche-diensten. In de Giffre-vallei is **Samoëns **ook één van de typische dorpen met het Famille Plus-label waar u uw all-inclusive familieskivakantie kunt boeken. De stenen woningen van dit gezinsvriendelijke alpineskigebied getuigen van het belang dat steenhouwen ooit voor het dorp had. Na een dag in het skigebied Grand Massif kunt u met uw kinderen een ritje maken in het treintje dat door de charmante steegjes van dit dorp rijdt. Deze bieden alle voorzieningen voor een geslaagde familieskivakantie.

Ontdek de Club Med Resorts in de Alpen

De Tarentaise, de ultieme wintersportbestemming voor het hele gezin

De Tarentaise-vallei, gelegen in de Savoie, heeft vele perfecte bestemmingen voor een all-inclusive familieskivakantie. Als het indrukwekkende skigebied van Val Thorens een wereldberoemdheid heeft gemaakt van dit dorp waar altijd sneeuw aanwezig is, dan blijkt het ook een must-see familieskigebied in de Alpen te zijn. Activiteiten in de kinderclubs van het Resort en de eerste freestyle skifiguren in de VT Fun Ride-speeltuin in het skigebied zullen uw familieskivakantie verlevendigen. Val Thorens is ook de belofte van een skivakantie in een familieresort vol spannende activiteiten. Kinderen kunnen een ijswaterval beklimmen of genieten van een rodelbaan van 6 km!

Nog steeds in de Tarentaise, is Val d'Isère een ander familieskidorp in de Alpen waar uw hele groep een ​​verblijf zal beleven dat rijk is aan entertainment. Een poëtisch intermezzo voor de jongste kinderen met een lezing door een verhalenverteller, ontdekkingen rond het thema van het skigebied, of schilder- en creatieve kunstactiviteiten in het Resort: een geweldig programma wacht op u!

Dit zal ook het geval zijn als het skigebied dat uw aandacht trekt **Valmorel **is. Dit dorp, wat ook een Family Plus-label heeft, heeft veel activiteiten die kinderen en ouders graag zullen delen. Tijdens uw familieskivakantie kunt u op pad gaan voor een gekke race in de Snake Gliss, een eerste rit maken met sledehonden, of uw kinderen begeleiden op het spoor van de piraten die de speelplaatsen van het skigebied animeren. U en uw kinderen kunnen volop genieten van uw verblijf in de sneeuw. Het is belangrijk om een ​​familieskigebied in de Alpen te kiezen dat aan ieders wensen voldoet. Met gevarieerde activiteiten is dit skigebied geschikt voor alle niveaus. De sneeuw wacht op u!

Wist u dat?

Elk skidorp in de Tarentaise-vallei dat we zojuist hebben genoemd, heeft een skigebied dat is gekoppeld aan een ander aantal pistes. Dus tijdens uw familieskivakantie in Val Thorens kunt u profiteren van het skigebied Les 3 Vallées en ongeveer 600 km aan pistes. Ook Val d'Isère en Tignes vormen een duo dat doorgewinterde wintersporters iets te bieden heeft met meer dan 130 afdalingen. Tot slot, als u Valmorel verkiest voor uw all-inclusive skivakantie met het hele gezin, kunt u uw passie voor skiën op meer dan 160 km pistes uitleven.

Tignes
Tignes
Nieuw ResortWinter
Met Exclusive Zone

Tignes

Frankrijk

dit vindt u wellicht ook leuk...