De eindejaarsfeesten

Kerstmis en Nieuwjaar

Er zijn momenten die onvergetelijk zijn

Wat is een beter cadeau dan een goede afsluiting van het jaar? Voor Kerstmis of Nieuwjaar, met familie of vrienden, met uw voeten in de sneeuw of in het zand, ga naar Club Med om de mooiste feestdagen te beleven en vier ze zoals het hoort: om nooit te vergeten.

Samen maar ergens anders

Het verlangen om samen te zijn. Om uw familie te zien. Om een ​​uniek moment te delen. Het is kenmerkend voor de feestdagen. Bij dezen, het is nu echt uitgesproken: dit jaar zullen deze feestdagen anders zijn dan alle andere. Maar ze zullen gemarkeerd worden met wit. Wit als een deken van smetteloze sneeuw.

Intiem maar grandioos

Met familie, vrienden, met z'n tweetjes: kerst en oud en nieuw worden het best beleefd temidden van onze dierbaren. En bij deze gelegenheid moet er magie zijn. Dus maak plaats voor magie in overvloed! Wij willen het sublieme, wij willen het uitzonderlijke! Wij willen de Kerstman per slee zien aankomen, of waarom niet per helikopter! Wij willen smullen van kreeft op grote hoogten en wij willen dat de sneeuwvlokken zich vermengen met de kerstversiering. Wij willen glinsterende ogen. En moge de feestdagen zo mooi zijn als de mooiste nacht.

Uitgebreid maar makkelijk

Vergeet het haasten door de schappen voor de laatste kerstinkopen, vergeet het menu dat opgesteld moet worden, vergeet de tafel die gedekt moet worden en vergeet alle andere verplichtingen. Club Med zorgt dat alles geregeld is.

Onze Resorts in de bergen voor all-inclusive feestdagen:

De feestdagen in de zon

Zoveel verrassingen!

De feestdagen op een andere manier

In de zonnestralen in plaats van sneeuwvlokken

Ontsnap dit jaar aan de koude winter om feestdagen door te brengen. Dompel onder in een atypische droomomgeving te midden van fijne zandstranden om een ​​all-inclusive vakantie in de zon te beleven, vol verrassingen en nieuwe ervaringen.

Onze mooiste resorts om de vakantie in de zon door te brengen

Signature N°1

Alles is inbegrepen

Vakantie bij Club Med is 0% zorgen en 100% plezier, zelfs tijdens de feestdagen.

meer weten

Onze aanbiedingen

Tot -15%* per persoon op een selectie van resorts

Profiteer van ons huidige aanbod voor een selectie van resorts en data

Ontdek de aanbiedingen

Signature N°52

Zen zones voor zen koppels

Profiteer tijdens de vakantie van deze bevoorrechte omgeving voor onvergetelijke momenten voor twee of met vrienden.

Vertrek met z'n tweetjes