Kerst en Nieuwjaar bij Club Med

Voor een geslaagde gezinsvakantie

De eindejaarsfeesten bij Club Med

Maak er een onvergetelijke tijd van!

Club Med heeft voor u een selectie gemaakt van haar leukste Resorts in de bergen tijdens de feesten. Wist u dat er tijdens kerst en oud & nieuw echt wordt uitgepakt? Reken maar dat de kerstman langskomt!

Breng Kerstmis met ons door

Wat u te wachten staat in de sneeuw en onder de zon!

Niets maakt Kerstmis magischer dan een gezellig moment door te brengen met uw familie in een betoverend kader. U hoeft niet te kiezen tussen een bezoekje van de Kerstman, een workshop om kerstbomen te versieren en het grote kerstdiner, want dit alles is samen verpakt in uw verblijf, speciaal voor u.

Onze all-in verblijven tijdens de kerstfeesten werden speciaal bedacht om de hele familie te plezieren. Laat de stress van de voorbereidingen achter u, wij ontfermen ons over alles. Bij Club Med doen wij er alles aan om uw kerstvakantie onvergetelijk te maken, met een magische toets die ons karakteriseert, of het nu onder de zon is of in de sneeuw. Ontdek snel de planning van uw volgende vakantie!

Vier de feestdagen in een knus chalet

Geniet van de luxe en privacy

Combineer de luxe met privacy tijdens een wintersportvakantie in een chalet. Met een uitzicht op de vallei, en het gemak van de ski-in, ski-out mogelijkheden geniet u optimaal van de feestdagen. Beleef bijvoorbeeld in Grand Massif Samoëns Morillon Chalet-appartementen de moderne architectuur.

In de Chalet-appartementen van Valmorel geniet u van de gezellige sfeer in de houten luxe Chalets. Kijk uit op de hellingen van het Black Horse massief en vier de feestdagen bij Club Med. Perfect om met de familie vakantie te vieren.

Onze mooiste Resorts in de sneeuw om Kerstmis met het gezin door te brengen

EEN DRUK PROGRAMMA!

Voor kerstavond

§ 16u30: de Kerstman komt toe in het resort met zijn slee of soms wordt hij wat moderner en komt hij met de sneeuwscooter toe, of zelfs per helikopter!

§ 19u00: U geniet van een gastronomisch aperitief in het gezelschap van de kerstkabouters

§ 20u30: Neem plaats aan tafel voor een echt koningsmaal in buffetstijl

§ 22u30: We vieren Kerstmis met een magisch spektakel voor kinderen en volwassenen later op de avond.

MAGISCH ONTWAKEN…

Op kerstdag

§ 8u-12u30 : Aan tafel ! We genieten van een heerlijk kerstmaal vol feestelijkheden in een buffetvorm!

§ 17u00 : Cadeautjestijd! Alle kinderen onder de 12 jaar krijgen een cadeautje tijdens de uitreiking!

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?