Last-minute verblijf in Zwitserland

Plant u een last-minute vakantie in Zwitserland? Het land heeft veel verrassingen in petto! Maak een excursie naar enkele van de mooiste meren van Europa, verken de middeleeuwse architectuur van het land, waag u aan de grote Zwitserse toppen... Het plannen van een last-minute reis naar Zwitserland is een geweldig idee.

Ontsnap naar het Meer van Genève, het grootste meer van Europa

Voor uw last-minute vakantie naar Zwitserland is een reis rond het Meer van Genève een uitstekende bestemming. Veel reizigers plannen hun last-minute vakantie in Zwitserland aan het Meer van Genève voor een uitje in de natuur. Dit geeft u de uitstekende gelegenheid om het grootste meer van het continent te ontdekken, en misschien wel één van de meest indrukwekkende van het land. Bekijk de prachtige uitgestrekte turquoise wateren op een hoogte van 372 meter, waarvan de tinten veranderen met het licht van de dag. De perfecte gelegenheid om prachtige foto's te maken! In de omgeving contrasteert de intens groene vegetatie met de heldere kleur van het meer: ​​een stukje paradijs voor uw last-minute vakantie in Zwitserland.

De meer avontuurlijke gasten zullen genieten van de vele **wateractiviteiten **die op het meer worden aangeboden (kanoën, kajakken, duiken, roeien), terwijl wandelliefhebbers de omgeving kunnen bezoeken. De meest populaire must-see van het Meer van Genève: de kloven van Pont-du-Diable. Om daar te komen, steekt u een prachtig met bomen omzoomd pad over, evenals meerdere bruggen die u naar het centrum van deze duizelingwekkende kloof leiden. Kijk vanaf 30 m hoogte naar beneden om de sprankelende rivier te bewonderen. Nogmaals, de plek leent zich voor foto's om deze last-minute vakantie in Zwitserland te vereeuwigen.

Eindig uw vakantie goed met een bezoek aan één van de beroemdste plekken aan het Meer van Genève: de waterstraal van Genève. Deze waterstraal van 140 meter stuwt elke seconde 500 liter water af met een snelheid van 200 km/uur. Een fascinerend waterballet!

Ontdek ons Club Med Resort in Zwitserland

Ontdek het kanton Graubünden, een prachtige natuurlijke omgeving

Zowel in de zomer als in de winter, het kanton Graubünden biedt u geweldige mogelijkheden voor wandelingen en buitensporten voor uw last-minute vakantie in Zwitserland. In het koude seizoen verwelkomt Graubünden fans van alpineskiën, langlaufen of snowboarden op de met sneeuw bedekte toppen. Tijdens deze last-minute reis naar Zwitserland bent u misschien van plan om één ​​van de beroemdste bergen van het land te bezoeken. Piz Platta trekt veel klimmers vanaf zijn 3.392 m hoogte. Tijdens de beklimming kunt u de prachtige met sneeuw bedekte top bewonderen die onder de azuurblauwe hemel straalt. De beklimming naar Piz Platta kan ook in de zomer worden gedaan: u zult dan de omliggende bergen aanschouwen die zijn gedrapeerd in groen en op sommige plaatsen bezaaid zijn met witte tinten.

U zult begrijpen: wat uw bestemming ook is voor uw last-minute vakantie in Zwitserland, u vindt altijd wel iets dat bij u past. En als u meer van stedelijke verkenningen houdt, weet dan dat Zwitserland vol staat met traditionele dorpen in het hart van de bergen, maar ook met weelderige steden. Zet uw koffers neer in Bern, een prachtig getuigenis van de middeleeuwen in Zwitserland, of Neufchâtel, een sublieme stad aan het water. Een last-minute reis naar Zwitserland maken is vol mogelijkheden!

Wist u dat?

Als u van plan bent om het kanton Graubünden te bezoeken voor uw last-minute vakantie in Zwitserland, weet dan dat in de regio van St. Moritz de zon 300 dagen per jaar schijnt! Het is dan ook het zonnigste deel van het land. Een goede bestemming als u op zoek bent naar waar u heen kunt voor uw last-minute reis naar Zwitserland.

dit vindt u wellicht ook leuk...