Vlieg naar de mooiste plekjes op aarde

ONTDEK ONZE RONDREIZEN

Reis in een kleine groep van maximaal 16 deelnemers de wondere wereld rond, ontmoet interessante mensen, kom in aanraking met nieuwe culturen en beleef eeuwenoude tradities. Met de Club Med Rondreizen laten wij de gebaande paden bewust links liggen en nemen u mee op een gezellige en verfijnde reis om de mooiste plekjes op aarde op een andere manier te leren kennen. Bij elke stop onthullen lokale Franstalige gidsen u de geheimen van de bestemming.

Voor vragen en/of reservaties vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met uw gebruikelijke reisagent of uw Club Med-Agentschap >

Azië & Oceanië

De pracht van Azië en Oceanië valt eenvoudigweg niet in enkele zinnen te beschrijven. Er valt immers zo veel te zien en te beleven en de natuur is er ongelooflijk rijk.
Wij selecteren voor u zorgvuldig de meest legendarische locaties en bezoeken die in de best mogelijke omstandigheden. Zo kunt u in China een zeer weinig bezocht gedeelte van de Grote Muur bezichtigen en ontdekt u de wonderen van Cambodja op de aangenaamste momenten van de dag. Uw georganiseerde rondreis doorheen Azië of Oceanië werd er alleen maar onvergetelijker door. Zelf hoeft u enkel te kiezen tussen de intens rode gloed van de kolossale Ayers Rock in Australië en de vergulde daken van de pagodes in de jungle van Birma!

Bekijk onze bestemmingen op de Franstalige website >

Afrika & Midden-Oosten

Afrika is een reusachtig continent. De landschappen zijn er net zo gevarieerd als de ervaringen die we voor u in petto hebben op onze rondreizen.
U krijgt de unieke kans om vanop de eerste rij kennis te maken met de spectaculaire fauna en flora van het continent. Niets gaat immers boven een safari in Afrika voor wie zebra's, leeuwen en olifanten in hun natuurlijke omgeving wil observeren.
Tijdens een georganiseerde rondreis in het Midden-Oosten hebt u dan weer de keuze uit de duizelingwekkende koepels van Iran of een avontuur langs de oevers van de Nijl op zoek naar de schatten van het Oude Egypte. Wedden dat dit een reis doorheen het Midden-Oosten werd die voor u duizend-en-één nachten zou mogen duren?

Bekijk onze bestemmingen op de Franstalige website >

Zuid-Amerika

Tijdens een rondreis in Zuid-Amerika ontsluiert u de geheimen van Machu Picchu in Peru en ontdekt u de ware toedracht achter de Moai-beelden op het Chileense Paaseiland.
De landschappen in dit deel van de wereld zijn bijzonder gevarieerd. Ze variëren van weelderige jungles tot kurkdroge woestijnen, zodat u tijdens onze rondreizen de dagelijkse sleur volledig vergeet. Tijdens een georganiseerde rondreis in Zuid-Amerika danst u niet alleen de salsa en de tango, maar werd u ook meegesleept door het bruisende ritme van het carnaval in het Braziliaanse Rio de Janeiro.
De buitengewone ervaringen tijdens onze Rondreizen in Zuid-Amerika zijn niet alleen perfect voor wie houdt van geschiedenis, maar ook voor natuurliefhebbers en feestvierders.

Bekijk onze bestemmingen op de Franstalige website >

Noord- & Midden-Amerika

Amerika is een fascinerend continent, waar de smeltkroes van culturen geleid heeft tot een wereldwijd uniek patrimonium.
In de Verenigde Staten doen de weidse landschappen van natuurgebieden als de Grand Canyon reizigers wegdromen, terwijl het in de hippe wijken van New York heerlijk ontspannen is op het ritme van de jazz.
Meer naar het zuiden maken we de overstap naar de latinomuziek in Mexico, voor een rondreis doorheen Midden-Amerika. U krijgt er bovendien de exclusieve kans om de woning te bezoeken van Frida Kahlo!
Iets verderop maakt u tijdens onze Rondreizen in Guatemala en Honduras kennis met de eeuwenoude Mayabeschaving. Houdt u van eindeloze wouden, esdoornsiroop en maaltijden bij het haardvuur? Aarzel dan niet en kies voor een georganiseerde rondreis in Noord-Amerika.

Bekijk onze bestemmingen op de Franstalige website >

Indische Oceaan

De Indische Oceaan biedt reizigers ronduit paradijselijke landschappen. De stranden zijn er ideaal om volledig tot rust te komen en de natuurgebieden in het binnenland van de eilanden zijn van een onwezenlijke schoonheid.
Op Madagaskar geniet u van natuurlijke zwembaden en een jungle met unieke dier- en plantsoorten. Zo krijgt u tijdens een safari bijvoorbeeld de kans om van heel dichtbij kennis te maken met lemuren. Een andere parel in de Indische Oceaan is de archipel van de Seychellen. U geniet er van de hartelijke ontvangst van de eilandbewoners en de schoonheid van de reuzenschildpadden. Hier werd u omringd door een echte tropische vegetatie, net als op het eiland Réunion. De actieve vulkanen weten met hun ongelofelijke kracht elke reiziger te verrassen. Aan u om uw favoriete bestemming te kiezen voor uw avontuurlijke rondreis in de Indische Oceaan.

Bekijk onze bestemmingen op de Franstalige website >

De Caraïben

De Caraïben doen denken aan zon, paradijselijke stranden en latinomuziek. En dat plaatje klopt helemaal. Met Club Med Staat een rondreis in de Caraïben in het teken van de eilanden en de zee.
Tijdens onze rondreis aan boord van een catamaran ontdekt u Guadeloupe op een originele manier. Zo maakt u kennis met de lokale natuurwonderen terwijl u geniet van een echte Caraïbische cruise.
Een andere topbestemming voor wie een reis plant naar de Caraïben, is het eiland Cuba. Tijdens deze unieke ervaring maakt u niet alleen kennis met de Cubaanse dans, maar krijgt u ook privélessen in het bereiden van cocktails.
Een georganiseerde reis naar de Caraïben belooft dan ook een buitengewone ervaring te worden, van de creoolse cultuur op Guadeloupe tot de kleurrijke straatjes van Cuba.

Bekijk onze bestemmingen op de Franstalige website >

Europa & Middellandse Zee

Dacht u Europa op uw duimpje te kennen? Laat u dan verrassen door onze Escapades en rondreizen in het Oude Continent!
Het Middellandse Zeegebied is natuurlijk de bestemming bij uitstek voor wie houdt van zon en aromatische gerechten. Elke halte op uw rondreis werd een nieuw avontuur in het teken van lokale tradities. Het noorden van Europa hoeft echter niet onder te doen voor de zuiderse charmes. Laat u verrassen door het prachtige IJsland met zijn indrukwekkende geisers of door de unieke Scandinavische levenskunst. In Schotland ontdekt u alle geheimen van de whisky, terwijl u in Rusland een uniek avontuur te wachten staat doorheen Oost-Europa. Wacht dus niet langer en boek een Escapade of een Rondreis met Club Med in Europa. U hebt keuze te over!

Bekijk onze bestemmingen op de Franstalige website >