Skivakanties voor het hele gezin

Met het gezin in een van onze Clubdorpen in de bergen

Vakantieplezier verzekerd!

Tijdens een Club Med skivakantie blijft niemand in de kou staan. We bieden namelijk voor elke leeftijd een programma op maat, zodat iedereen het naar zijn zin heeft.
Wedden dat uw kinderen het fijn vinden om eens op hun eigen benen te staan? Doe overdag de activiteiten waar u zelf zin in hebt en geniet ’s avonds gezellig na met het hele gezin.

IEDER ZIJN WENSEN, IEDER ZIJN RITME ...

Volop genieten is de boodschap!

Wij bieden de ideale combinatie voor een onvergetelijke gezinsvakantie: uw kinderen amuseren zich rot en u geniet zonder zorgen. Iedereen vult zijn dag in op zijn manier: er is keuze uit heel wat activiteiten om samen of apart te doen, voor alle leeftijden. En ’s avonds wisselen jullie verhalen uit over een fantastische dag.

Gratis verblijf voor kinderen tot 4 jaar*

BEKIJK AL ONZE CLUBDORPEN VOOR EEN SKIVAKANTIE MET HET GEZIN

DE EERSTE SKILESSEN VANAF 3 JAAR

Kers op de taart: bij Club Med is het verblijf gratis voor kinderen jonger dan 4 jaar.**

In de Petit Club Med genieten uw kinderen al op zeer jonge leeftijd van de sneeuw en doen ze nieuwe ervaringen op onder begeleiding van onze gediplomeerde en ervaren G.O®. Tijdens aangepaste skilessen* maken de allerkleinsten op hun eigen niveau kennis met de bergen en de sneeuw. Laat uw kinderen met een gerust hart bij ons achter.

*met toeslag
**zie voorwaarden van de aanbieding

Onze selectie mooiste Clubdorpen voor een skivakantie met het gezin

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?