Wat dacht u van een droomvakantie tijdens de koudste maanden van het jaar?

Geniet van de kerst in wintersportplaatsen of rust uit door te zonnebaden op het strand. U kunt beslissen wat u dit jaar in de winter doet, met vrienden, als koppel of alleen.

GENIET VAN ALLE SKI-ACTIVITEITEN

Er gaat niets boven een vakantie doorbrengen met familie of vrienden in een wintersportresort. Geniet van het adembenemende berglandschap om alle zorgen in een oogwenk te vergeten.

Als u naar de grote Franse skigebieden gaat, zoals La Plagne, Val Thorens of Serre-Chevalier, kunt u genieten van het uitzicht terwijl u in hoog tempo de hellingen af ​​skiet, en prachtige herinneringen creërt met uw geliefden.

De wintersportactiviteiten die worden aangeboden zijn gevarieerd. U kunt de kleintjes hun eerste rodeltochten laten beleven, een sneeuwgevecht beginnen met vrienden, ontspannen in kuuroorden met uitzicht op de bergen of ontdek de natuur tijdens een sneeuwschoenwandeling, langlaufen of rodelen.

's Avonds, na een drukke dag in de frisse lucht van de berg, kunt u zich verzamelen rond een Savoyaardse fondue om u te vertellen over uw avonturen voordat u de hele nacht danst in de après-ski. Aarzel niet om kerstavond of de jaarwisseling in het hart van de bergen door te brengen om uw wintersportvakantie nog onvergetelijker te maken!

Ga tijdens de winter naar de Alpen bij onze all-inclusive Resorts!

DE MIDDELLANDSE ZEE, DE KALME EN RUSTGEVENDE BESTEMMING

Midden in de winter Spanje of Italië bezoeken? Er is inderdaad geen beter moment dan de winter om de grote badplaatsen van de Middellandse Zee in volledige privacy te ontdekken.

Als het water in de zee te koud is, geniet dan van het strand en de culturele bezienswaardigheden. Dit geeft u de unieke kans om het ware gezicht van mediterrane bestemmingen te ontdekken.

In de landen van Zuid-Europa en Noord-Afrika zijn de wintertemperaturen milder, wat prachtige wandelingen en excursies belooft zonder het koud te krijgen. Verken de historische bezienswaardigheden van Palermo of Syracuse op Sicilië, verken de Moorse steden van Andalusië in Spanje, neem de Lycische route aan de kust van Antalya in Turkije, bezoek de medina van Marrakech in de souk van Agadir of blijf op straat en geniet van de duizend tinten blauw bij Chefchaouen in Marokko!

Welke bestemming u ook kiest, u komt gegarandeerd met nieuwe ervaringen terug en de prachtige beelden zullen u voor altijd bij blijven.

Geniet van de Middellandse Zeekust bij onze all-inclusive Resorts!

WAT TE DOEN IN DE WINTER? BEZOEK DE PARADIJSELIJKE STRANDEN

Als het elders koud is, lopen we op het zuidelijk halfrond rustig in de zon op het strand. Beleven de tropische eilanden hun beste seizoen. Waarom zou u er niet van genieten?

Of u nu Mauritius in de Indische Oceaan of de Franse Antillen in de Caribische Zee kiest, op deze eilanden kunt u niet alleen uitrusten op het warme zand, maar ook genieten van een breed aanbod aan activiteiten.

Snorkelen en duiken in doorzichtige lagunes met veelkleurige vissen, warme ontmoetingen en culturele uitwisselingen met de lokale bevolking, wandelen in het hart van het regenwoud of op de top van vulkanen. Dit zijn slechts enkele van de vele ervaringen die u tijdens een reis kunt ervaren tijdens de winter in deze verre landen.

Skivakanties, mediterrane uitjes of rusten op een eiland aan het einde van de wereld. Er zijn genoeg ideeën voor de koudste maanden van het jaar! Wat werd uw keuze?

PARADIJSELIJKE BESTEMMINGEN

En als we Kerstmis aan de andere kant van de wereld zouden vieren?

Vergeet dit jaar de traditionele 'witte kerst' en ontdek hoe Kerstmis op andere breedtegraden werd gevierd!

ook interessant