Waar te verblijven? Breng een familievakantie door in Canada in Quebec Charlevoix:

Een avontuurlijke vakantie voor ouders en kinderen

Canada, land van natuur en avontuur, is de ideale speeltuin voor vakanties met kinderen. Van weelderige nationale parken tot besneeuwde pistes, het land bruist van de activiteiten. Ontdek vanuit het Resort Quebec Charlevoix de landschappen van het hoge noorden tijdens een gezinsuitje naar Canada.

Op de pistes van Charlevoix

Als de winter begint en de sneeuw Charlevoix bedekt, zullen veel activiteiten uw familiereis naar Canada accentueren. Vertrek vanuit Resort Club Med Quebec Charlevoix en betreed de poedersneeuw op de skipistes van Le Massif. Langlaufen, sneeuwschoenwandelen, sleeën of wandelen, op de witte toppen van Canada is ​​er aan activiteiten geen gebrek. De eerste stapjes op de piste voor kinderen, of snelle afdaling voor ouders, in deze regio worden de avonturen op maat gemaakt. Voor de allerkleinsten die nog nooit op ski's hebben gestaan zijn inleidende activiteiten en lessen bij het verblijf inbegrepen. Naast het bekoren van atletische ouders en kinderen die van activiteiten op de pistes houden, bieden de hellingen van Le Massif een prachtig panorama op de St. Lawrence River, de stad Petite Rivière en de hele regio Charlevoix. Genoeg om de meest onvergetelijke herinneringen te maken!

Meer weten over all-inclusive skiën bij Club Med

De winterse must-dos voor het gezin:

Gezinswandeling in een nationaal park in het oosten van Canada

In de zomer van Canada worden de nachten steeds korter, bloeien de landschappen op en werd het weer ideaal voor gezinsactiviteiten. Ga in het Grands-Jardins National Park de stad uit en ruik de geuren van bloemen. Neem uw kinderen mee op avontuur in de natuur tussen de naaldbossen. Dit park in de buurt van het Resort biedt verschillende wandelroutes met verschillende moeilijkheidsgraden en afstanden. Tussen sparren, populieren en dennen, is deze excursie in het park een echte reis door de karakteristieke flora van Quebec. Laat uw kinderen kennismaken met de geneugten van wandelen. Klauter over de bergpaadjes, proef het koele water van het meer en neem een ​​welverdiende pauze tijdens dit tripje om het panorama van één van de mooiste natuurgebieden van Canada te bekijken.

  • Adres: Grands-Jardins National Park, 21 QC-381, Saint-Urbain, Quebec G4A 1C2, Canada
  • Afstand van het Resort: 51,4 km - 43 min

De zomerse must-dos voor het gezin:

Speelse vakanties voor uw kleintjes

Tijdens uw familiereis naar Canada kunnen kinderen nieuwe activiteiten uitproberen en plezier hebben. Uw verblijf in Resort Club Med Quebec Charlevoix omvat vele services, spelletjes en ontdekkingen voor uw kinderen. Sneeuwactiviteiten, shows, workshops, ijsbaan, zwembad, en babysitservices zijn beschikbaar om uw kinderen bezig te houden. Geniet tijdens deze reis van een moment voor uzelf. Om te ontspannen, de wonderen van Canada te verkennen of gewoon om uw kinderen een moment van rust en plezier te geven, biedt Resort Club Med Quebec Charlevoix op maat gemaakte services aan die op uw behoeften zijn afgestemd.

Meer weten over de kinderclubs