Prikkel uw zintuigen in Marrakech

**Ontspan tijdens een Club Med vakantie gericht op wellness. Yoga, spa-behandelingen of meditatie, kies het ritme dat u leuk vindt. **

Op het programma:
• Yogasessies in het gezelschap van een uitzonderlijke docent aanwezige in het Resort
• Wellnesstips om uw lichaam en geest te kalmeren
• Ontdekking van verschillende ontspanningstechnieken
• Magische momenten in de spa

** Dit programma is inbegrepen in het pakket. **

Beleef een unieke dag

Wellness Rituelen

** 9:30 uur **
** Zonnegroet.** Doe mee met Heberson voor een ochtendyoga-sessie. Op het programma: zonnegroeten en dynamische houdingen!

** 11:00 uur **
** Qi-Gong onder de olijfbomen.** Met een ontspannen lichaam gaat u naar de Cinq Mondes spa en diens weelderige olijfgaard voor een Qi-Cong-sessie onder leiding van een expert.

** 15:00 uur **
** Wellnessworkshop!** Raadpleeg dagelijks het programma om niets te missen! Uw experts bieden u workshops aan rond detox, flexibiliteit of ademhaling. Of misschien een twee-persoons yogasessie met uw geliefde? Of een massage...

** 18:00 uur **
** Een moment voor u.** Sluit na deze intense dag aan bij de Cinq Mondes spa en diens scala aan schoonheids- en ontspanningsbehandelingen (met toeslag). Een body scrub met zwarte zeep, hammam of Zweedse massages, aan u de keuze! Of neem deel aan een zonnekijk- en meditatiesessie met Heberson.

Speciaal voor België: een wellness week voor u

van 3 t/m 10 juli in La Rosière 4§

Voor het tweede jaar op rij heeft Club Med de krachten gebundeld met Dôme, expert in gezondheid en welzijn, om u een exclusieve Club Med gezondheids- en welzijnsweek te bieden!

Deze themaweek staat in het teken van loslaten, rust, ontkoppeling, ontspanning en meditatie.

Ga, laad uw batterijen op, met een vrije geest bij Club Med de La Rosière 4§.

Ontdek

Wij zien u graag in Marrakech 4§ & Exclusive Collection Zone

Heberson heeft gedurende meer dan 20 jaar zijn eigen yogamethode ontwikkeld: Vibhava Yoga. Hij stelt zijn expertise ten dienste van GM's met yogaworkshops voor alle niveaus, meditatie, spieropbouw, flexibiliteitsworkshops of thematische sessies rond detoxdieet.

Deze methode is schaalbaar, aanpasbaar en toegankelijk: iedereen kan ermee oefenen en zowel fysiek als mentaal vooruitgang boeken.

Onze andere interessante thema's:

Onder de sterren

Gebruik in het hart van de Alpen uw hersenen en geniet van astronomielessen in het gezelschap van een gepassioneerde wetenschapper, zo dicht mogelijk bij de sterren!

ONTDEK MEER

Het perfecte plaatje

Word een meester in fotografie dankzij de geheimen onthuld door een professor van de Nikon School tijdens een Club Med-rapportageweek.

ONTDEK MEER

Sportieve ontmoetingen

De grote namen in de sport zorgen ervoor dat u in Resort een bevoorrechte vakantie beleeft met demonstraties, advies en toernooien.

ONTDEK MEER