Ervaar een prachtige verandering van omgeving tijdens uw familievakantie in Tunesië

Of u nu zwemt of zeilt in de Middellandse Zee, of de gekruide cultuur proeft: dompel uzelf onder in de authenticiteit van een familievakantie in Tunesië.

Ons Resort om met uw familie de charmes van Tunesië te ontdekken

Djerba la Douce

Op het eiland Djerba, vlakbij Houmt Souk, ligt Resort Djerba la Douce. De zon schijnt altijd, de zee is schitterend blauw en het vrijwel altijd aanwezige briesje doet de zeilen van de catamarans bollen.

Te ontdekken in Tunesië:

Bijzondere en onvergetelijke landschappen

Op het vasteland of op het water, aan vrije tijd geen gebrek tijdens uw familievakantie naar Tunesië. Breng op het eiland Djerba een middagje door op het uitgestrekte strand van Sidi Mahrez, op 10 minuten van Club Med Djerba la Douce. Richting het westen van Tunesië, in de buurt van Jbil National Park, beleeft u een bijzondere ervaring in de warmwaterbronnen van de oase van Ksar Ghilane, in het hart van de woestijn. Op 2,5 uur daarvandaan, komt u bij het dorp Tataouine: het landschap zal u verbazen door de dorre landschappen en de atypische holbewonerswoningen. Herkent u deze beroemde panorama's? Ze werden gebruikt als decor voor verschillende films van de cultfilm "Star Wars"!

NOG MEER ONTDEKKINGEN OVER TUNESIË

Vakantie in Tunesië: culturele onderdompeling met het gezin

Dompel u tijdens uw familievakantie in Tunesië onder in het hart van de Tunesische cultuur. Ga met uw kinderen naar de medina van Tunis, geklasseerd als UNESCO-erfgoed. In de rumoerige sfeer laat u zich verleiden door de tientallen soeks en lokale ambachten. Ook erg authentiek: maak een stop in het dorp Guellala, op 30 minuten van Club Med Djerba la Douce. Dit kleine stadje met 10.000 inwoners is in het hele land beroemd om het aardewerk.

KINDERCLUBS VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Ook interessant voor u...